HG vlekverwijderaar roest 500ml

Merk: HG Hubo-referentie: 133777
Kenmerken
  • Breedte 67 mm
  • Lengte 24,9 cm
  • Merk HG
Alle kenmerken
19,49
38,98/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

De HG vlekverwijderaar voor roest verwijdert roestvlekken en andere oxidatievlekken uit keramische tegels, dakpannen, beton, marmer en ander natuursteen, maar ook uit hout. Hij bevat geen zuren en is dus absoluut veilig voor marmer, hardsteen, betonsteen e.a. kalkhoudend steen.

Gebruik HG roestvlekken verwijderaar op een droge ondergrond. Spuit HG roestvlekken verwijderaar op de oxidatie of vlekken, zodanig dat deze volledig met vloeistof bedekt zijn. Er zal een verkleuring optreden, welke bij ijzerroest paars zal zijn. Laat het product 5 minuten inwerken. De inwerktijd kan verlengd worden naar 15 minuten, maar voorkom indroging. Spuit desnoods tussentijds meer product op de vlek of oxidatie.

Neem na het inwerken de vloeistof op met een tissue of een doek. Spoel, voordat het behandelde oppervlak droog wordt, altijd grondig na met een ruime hoeveelheid water totdat de verkleuringen zijn verdwenen.

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Lengte
24,9 cm
Gewicht
0,52 kg
Type behandelingsmiddel
Roestbeschermer
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,61 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,9 cm
Technische kenmerken
Materiaal van doeloppervlak
Anders
Binnen/buitengebruik
Binnen, Buiten
Toepassing
HG roestvlekken verwijderaar verwijdert eenvoudig en veilig roestvlekken en andere oxidatie vlekken uit alle keramische tegels, beton, marmer, dakpannen, metaal en hout. Het product bevat geen zuren en is dus niet alleen absoluut veilig voor de bovenstaande ondergronden, maar ook voor marmer, hardsteen, betonsteen en andere kalkhoudend steen.
Stofdroog na
0
UV bestendig
Niet van toepassing
Weerbestendig
Niet van toepassing
Referenties en codes
Hubo-referentie
133777
EAN- / barcode
8711577190415
Leverancierscode
326050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H302: Schadelijk bij inslikken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.