HG vloerlijmverwijderaar 750ml

Merk: HG Hubo-referentie: 12684
Promo
HG 2+1 gratis
Promotie geldig t.e.m. 30-06-2024
Kenmerken
  • Volume 0,75 l
  • Merk HG
Alle kenmerken
22,99
30,65/l

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De HG vloerlijm-verwijderaar is een extra sterk en supersnelwerkende lijmverwijderaar, die geschikt is voor het verwijderen van de meest hardnekkige lijmen en lijmresten, zoals oplosmiddelhoudende-, tapijt-, linoleum-, kunsthars-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijmen, alsmede tix en montagekit.

HG vloerlijm-verwijderaar bevat niet de zwaar-milieubelastende- en voor de gezondheid schadelijke grondstoffen methyleenchloride en methanol, het is biologisch afbreekbaar en kan probleemloos op vrijwel alle ondergronden toegepast worden.

Snij de vloerbedekking eerste in stroken en rol deze op en verwijder de vloerbedekking. (Vinyl)vloerbedekking die zich niet laat lostrekken, moet eerst geperforeerd worden met een prikrol of soortgelijk gereedschap. De HG vloerlijm-verwijderaar moet goed kunnen doordringen in de lijmlaag om deze te kunnen verwijderen.

Achtergebleven lijmresten rijkelijk insmeren met HG vloerlijm-verwijderaar met behulp van bijvoorbeeld een kwast. Na circa 10-15 minuten de lijm afsteken met een plamuurmes. Spoel vervolgens de ondergrond zorgvuldig na met water. Voordat nieuwe wand- of vloerbedekking wordt aangebracht, dient de ondergrond goed droog te zijn.

Kenmerken

Technische kenmerken
Volume
0,75 l
Toepassing
Vloerlijmverwijderaar
Binnen/buitengebruik
Binnen
Materiaal van Doeloppervlak
Stof/textiel, Kurk, Keramiek, PVC (Polyvinyl chloride)
Substantie
Vloeistof
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,9 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
9 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
16,9 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
90 mm
Gewicht
0,75 kg
Lengte
16,9 cm
Type verf/vernis verwijderproduct/schoonmaakmiddel
Verwijderproduct
Referenties en codes
Hubo-referentie
12684
EAN- / barcode
8711577189495
Leverancierscode
103075103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.