HG X elektrische vliegenmepper

Merk: HG Hubo-referentie: 12695
Kenmerken
  • Type ongediertebestrijding Vliegenmepper
  • Toepassing HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van muggen, vliegen of wespen af te komen. Met de HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger worden vieze vlekken van plat geslagen insecten voorkomen, omdat zij worden geëlektrocuteerd en dus heel blijven. Doordat het de voltage van de bespanning zodanig opvoert, is deze bespanning voldoende om insecten onmiddellijk te doden. Het werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen die erbij inbegrepen zijn. Een aanraking met deze bespanning is voldoende om muggen, vliegen en wespen onmiddellijk te doden. Er is absoluut geen gevaar voor mens en huisdier door het lage uitgangsvermogen. Het is dus niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed. De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen.
  • Behandeling Gebruiksklaar
  • Biologisch
  • Bestrijding tegen Vliegende insecten
Alle kenmerken
5,79

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

Met de HGX elektrische vliegenmepper kom je op een snelle en schone manier van vliegen, muggen of wespen af. De insecten worden geëlektrocuteerd en onmiddellijk gedood dus heb je geen last van vieze vlekken. De elektrische vliegenmepper werkt op 2 AA (1,5V) batterijen, die niet inbegrepen zijn in de verpakking. 

  • Absoluut geen gevaar voor mens en huisdier door het lage uitgangsvermogen
  • Ongevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed
  • Werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen
  • Batterijen niet inbegrepen

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type ongediertebestrijding
Vliegenmepper
Gewicht
0,169 kg
Technische kenmerken
Toepassing
HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van muggen, vliegen of wespen af te komen. Met de HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger worden vieze vlekken van plat geslagen insecten voorkomen, omdat zij worden geëlektrocuteerd en dus heel blijven. Doordat het de voltage van de bespanning zodanig opvoert, is deze bespanning voldoende om insecten onmiddellijk te doden. Het werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen die erbij inbegrepen zijn. Een aanraking met deze bespanning is voldoende om muggen, vliegen en wespen onmiddellijk te doden. Er is absoluut geen gevaar voor mens en huisdier door het lage uitgangsvermogen. Het is dus niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed. De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen.
Behandeling
Gebruiksklaar
Biologisch
Herbruikbaar
Materiaal (detail)
Kunststof
Materiaal
Metaal, Kunststof
Binnen/buitengebruik
Binnen, Buiten
Waterbestendig
Algemene kenmerken
Bestrijding tegen
Vliegende insecten
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
16 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,17 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
2,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
50,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
12695
EAN- / barcode
8711577016562
Leverancierscode
405000103
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.