Marterverjager 12V 85dB

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Marters 

99,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze marterverjager houdt marters uit de buurt van je auto. De 12V marterverjager produceert hoge en voor de mens onhoorbare tonen die door marters als onaangenaam worden ervaren. De marters, en alle andere knaagdieren, blijven weg uit de omgeving waar het geluid te horen is. Deze diervriendelijke marterverjager heeft een CE-keurmerk.

De marterverjager is een hoogspanningsapparaat volgens het schrikdraadprincipe. Met hoogfrequente signalen, en 6 hoogspanningsplaten wordt het dier verjaagd. Het apparaat wekt een elektrische schok van 300-700V en een geluidsniveau van ongeveer 85dB op. Het apparaat heeft een stralingshoek van 140°. 

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Marters 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
15,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,24 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
25,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
904218
Leverancierscode
0529546
EAN- / barcode
4022204065063

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis