Verdelgers

Verdelgers kopen bij Hubo

Op zoek naar een verdelger voor in je tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verdelgers van merken zoals Edialux, HG, Kb, Bsi, Vapona en nog veel meer. Verdelgers zijn een goede hulp om ongewenste gasten zoals slakken, insecten, ongedierte te bestrijden. Maar ook voor het verdelgen van onkruid en schimmels is dit een goede keuze. Hieronder zetten we alle soorten verdelgers op een rijtje.

Welke verdelger kiezen?

Onkruidverdelgers

Onkruid verwijderen gaat eenvoudig met een onkruidverdelger. Deze verdelger is geschikt voor zowel onkruid op paden, oprijlanen, terrassen en niet verharde onbeteelde terreinen. Onze onkruidverdelgers zijn gebruiksklaar en hebben een snelle werking. Verder werken vele onkruidverdelgers ook tegen het bestrijden van mos. Veel onkruid? Dan is een onkruidbrander ook een handige optie!

Muizenvallen en rattenvallen

Last van muizen? Dan zijn muizenvallen een handige oplossing. We hebben zowel muizenklemmen, muizenvallen, muizenpasta, muizenvergif als voederdozen voor muizen. Daarnaast hebben we ook verschillende rattenvallen en voederdozen voor ratten in ons assortiment. Zo vang jij eenvoudig die ongewenste muis of rat.

Vliegenvangers en elektrische vliegenmeppers

Vliegen bederven vaak de pret wanneer we gezellig willen buiten eten. Om dit te vermijden hebben we verschillende vliegenvangers, vliegenstrips, vliegenvallen, fruitvliegenvallen, vliegenvangzak, vliegenspray en vliegenverjagers voor op tafel. Maar ook de klassieke vliegenmepper en de elektrische vliegenmepper vind je in ons assortiment.

Muggenlampen

Tijdens warme zomeravonden zijn ook muggen van de partij. Onze muggenlampen trekken de muggen aan door het UV-licht en worden nadien bestreden. Een andere manier om muggen te verjagen is een muggenspray. Zo heb jij geen last meer van vervelende muggen.

Wespenvallen

Wespenvallen werken op basis van wespenlokstof en zijn eenvoudig te hangen of te zetten. Onze wespenvallen zijn een efficiënte bestrijding van wespen en zijn ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en milieu. Een andere manier is een wesprenspray om wespen te verjagen.

Insecticide, insecticide sprays en insectenlampen

Om verschillende kruipende en vliegende insecten te bestrijden is insecticide ideaal! Dit product biedt een lange werking en bestrijdt snel het ongedierte. Bij Hubo vind je insecticide ook in spray-vorm, ook wel een insectenspray genoemd. Daarnaast zijn insectenlampen ook een goede keuze. Hierbij worden insecten aangetrokken en meteen na contact met de lamp geëlektrocuteerd.

Ongedierteverjager

Ongedierte verjagen uit je huis of winkel op een milieuvriendelijke manier? Kies dan voor de ongedierteverjager. Hiermee worden ultrageluid gebruiken en heeft het een elektromagnetische en ioniserende werking. Op deze manier verjaag je alle kruipende en vliegende insecten maar ook knaagdieren zoals muizen en ratten.

Mollenklemmen

Een mol ontdekt in je tuin? Om deze te vangen zijn mollenklemmen ideaal. Je zet deze eenvoudig in de gangen van de mol. Onze mollenklemmen zijn gemaakt uit gegalvaniseerd staal waardoor ze niet snel roesten en een lange levensduur garanderen.

Mierenlokdozen en mierenpoeder

Een mierenplaag in je tuin? Mierenlokdozen zijn ideaal om mieren uit je tuin te verwijderen. Ze bestrijden alle soorten mieren en hun nesten. Een andere manier om mieren te bestrijden is mierenpoeder. Deze poeder geeft mieren de kans om het mee te nemen naar hun nest zodat het vervolgens heel de kolonie bestrijdt. Zo loopt geen enkele mier nog veilig rond in je tuin.

Slakkenkorrels en slakkenvallen

Slakkenkorrels zijn een eenvoudige manier om slakken te bestrijden. Deze korrels hebben een langdurige werking, zijn regenbestendig en stofvrij. Daarnaast zijn ze ook zuinig in gebruik. Verder zijn slakkenkorrels zeer eenvoudig in gebruik. Een andere manier om slakken te vangen is door een slakkenval. Onze slakkenvallen bevatten een slakkenlokstof waardoor slakken worden aangetrokken. Zo worden slakken in je tuin verleden tijd.

Vlooiensprays

Een vlooienprobleem? Kies dan voor de vlooienspray. Deze spray tegen vlooien bestrijd direct, snel, effectief en heeft een langdurige werking. De vlooienspray sproei je eenvoudig op de te behandelen plaats en laat je nadien goed verluchten. Op deze manier kan je een vlooienplaag voorkomen.

Anti-mos of mosbestrijding

Mos verwijderen doe je best met een anti-mos product. Met mosbestrijding vernietig je onkruid, gras en mos opverharde en niet-verharde onbeteelde terreinen. Op deze manier kleurt je gras terug groen zonder de bodem te verzuren. Met een mosverwijderaar zeg je nee tegen mos in je tuin!

Kattenschrik

Komen katten vaak op bezoek in jouw tuin en graven ze in het zand? Gebruik dan een kattenschrik middel. Hierdoor weer je katten af op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier. Het kattenschrik middel kan je eenvoudig strooien in borders, bloempotten, rond vuilnisbakken of rond een omheining. Voor een effectief resultaat herhaal je best regelmatig deze behandeling.

Vogelwering

Last van een vogelplaag rond je huis? Of heb je net je terras proper geschuurd en hangt het weer vol vogelpoep? Dan kan een vogelwering met pinnen je hierbij helpen. Hierdoor zorg je er voor dat vogels niet meer gezellig op de rand van je terras of dak kunnen zitten. Op deze manier kunnen vogels zich ook niet langer meer nestelen. Verder kan je het ook gebruiken als bescherming van gebouwen, raamkozijnen, dakgoten, schoorstenen, …

Anti marter

Met de anti marter spray verjaag jij marters van je wagen of woning. Deze spray mag je op je wagen en woning spuiten zonder dat riemen, rubber of verf worden aangetast. Voor een gegarandeerd effect herhaal je deze behandeling best dagelijks.

Buxusmottenval

Heb jij mooie buxussen maar vertonen ze vraat? De buxusmot eet al het bladgroen op en kunnen op korte tijd enorme schade verrichten. Met de buxusmotval is dit verleden tijd. De buxusmot wordt aangetrokken en zal in de val verdrinken. Zo zullen jouw buxussen weer snel groen zien.

Spinnenspray

Geen fan van spinnen? Met een spinnenspray is jouw probleem zo opgelost. De spinnenspray heeft een langdurige werking en werkt zeer effectief. Verder laat deze spray ook geen vlekken, poeder of geur achter.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verdelgers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo