Multisect insecticide voor sierplanten 350ml

Kenmerken
26,29
75,11/Liter
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze Multisect insecticide van Kb bestrijdt zowel zuigende (bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, schild- en wolluizen) als bijtende insecten (rupsen, snuitkevers) op sierplanten. In geval van bladluizen zijn de eerste resultaten zichtbaar binnen de 24 uur na toepassing. Kb Multisect beschermt de volledige plant gedurende 3 à 4 weken.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4,76 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,417 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
10 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
24,5 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,357 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
315756
Leverancierscode
MULT035N
EAN- / barcode
5411463106065
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
PES-9663G/B
Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid
Veiligheidsinformatie
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat (benzyloxy)methanol(14548-60-8). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis