Pattex Waterproof houtlijm 750g

Merk: Pattex Hubo-referentie: 15533
Kenmerken
  • Toepassing Lijmen
  • Inhoud 0,75 kg
  • Droogtijd 40 min
  • Gebruik Binnen
  • Verbruik 0,15 kg/m²
Alle kenmerken
19,99
26,65/kg

Levering

6,99

Levering binnen 2 werkdagen

Leveringsinformatie

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

Voer al je reparaties en montageklussen uit met de Waterproof houtlijm van Pattex! Deze ultrasterke witte houtlijm is gemakkelijk aan te brengen dankzij het zachte synthetische materiaal van de fles en geschikt voor het watervast verlijmen van massief hout, fineer, hardboard, spaanplaat, laminaatparket en andere houtsoorten.

De lijm voldoet aan de D3 norm volgens EN204 en is bestand tegen vocht, schimmels en bacteriën. Hierdoor is hij perfect voor het verlijmen van zwevende parketvloeren in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Hout lijmen was nog nooit zo makkelijk!

Zorg dat de oppervlakken schoon, droog en vetvrij zijn en een vochtigheid van maximaal 8 tot 12% hebben. Breng lijm op één van de oppervlakken aan of op beide oppervlakken voor hardhout. Gebruik een spatel of kwast om de lijm gelijkmatig over het oppervlak te verdelen. Monteer terwijl de lijm nog nat is en druk vervolgens de oppervlakken samen met een klem.

Breng bij de montage van parket met tand en groef en panelen een beetje lijm aan in de groef. Verbind de tand met de groef door met een houten hamer op de randen te slaan. Lijm de groeven over de gehele lengte.

  • Bestand tegen vocht, schimmels en bacteriën
  • Krachtige eindsterkte binnen 24 uur en uitstekende weerstand tegen veroudering
  • Verlijming van 60kg/cm² mogelijk
  • Droogt transparant op
  • Voldoet aan D3-norm volgens EN204

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen
Inhoud
0,75 kg
Droogtijd
40 min
Verbruik
0,15 kg/m²
Materiaal van doeloppervlak
Hout - massief
Fysieke kenmerken
Gebruik
Binnen
Type lijm
Houtlijm
Kleur
Wit
Verpakking
Flacon
Algemene kenmerken
Merk
Pattex
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
8,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,82 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
8,4 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
15533
EAN- / barcode
5410091267193
Leverancierscode
1001286
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH208: Bevat t 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on, reactiemassa (3:1) van 5-chloor-2-methyl2H-isothiazool-3-on en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on, 2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.