POWDP50700 vijl/bandschuurmachine 20V zonder batterij

1 van5
Kenmerken
Breedte
95 mm

Hoogte
13 cm

Lengte
41,5 cm

69,99
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze POWDP50700 vijl- en bandschuurmachine op accu uit ons Dual Power assortiment is geschikt voor het renoveren, restaureren, schuren en afbramen van hout, kunststof en metaal. De smalle schuurbanden in combinatie met de kantelbare arm laten je toe ook de moeilijkst bereikbare plekken te bewerken. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld de perfecte afmetingen voor het opschuren van een deurslot.

Kies de juiste snelheid voor elk individueel project. Het toerental ligt tussen 360 en 800/min en stel je zelf in met behulp van de knop bovenaan. Dankzij het Soft Grip handvat ligt de machine aangenaam in de hand. De vergrendelknop zorgt er dan weer voor dat je de aan-uitknop niet steeds hoeft in te drukken terwijl je aan het werk bent.

Je kan de spanning van de schuurband manueel aanpassen en de schuurbanden zelf ook makkelijk losmaken om ze te wisselen. Bij het toestel is een schuurband van 457x13 mm met een korrel van 80 inbegrepen.

  • Vergrendelknop
  • Soft Grip handvat
  • Batterijen en lader apart verkrijgbaar
  • Compatibel alle Dual Power toestellen

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
95 mm
Hoogte
13 cm
Lengte
41,5 cm
Gewicht
0,9 kg
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,268 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
42 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
15,2 cm
Technische kenmerken
Geluidsniveau
92 dB(A)
Elektrische veiligheidsklasse
Klasse II 
Algemene kenmerken
Garantieperiode
3 jaar 
Referenties en codes
Hubo-referentie
990422
Leverancierscode
POWDP50700
EAN- / barcode
5400338095863
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis