Target Special tarwelokaas tegen ratten en muizen 6x25 g

Kenmerken
Toepassing
Ongedierte 

Behandeling
Gebruiksklaar 

Biologisch
Nee

8,99
Gratis afhalen
In beperkt aantal winkels op voorraad
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Het Target Special lokaas is een aantrekkelijk kant-en-klaar lokaas op basis van tarwe dat erg effectief is voor de bestrijding van zowel ratten als huismuizen. Eén enkele opname is voldoende en het dier sterft pas enkele dagen na consumptie zodat lokaasschuwheid uitgesloten is. Het tarwelokaas is geschikt voor zowel binnen als buiten maar mag uitsluitend gebruikt worden in verzegelde lokaasdozen. De verpakking bevat 6 kant-en-klare zakjes met 25g geïmpregneerd graanlokaas.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Ongedierte 
Behandeling
Gebruiksklaar 
Biologisch
-
Erkenningsnummer
BE2011-0009G.D.LUX.: 149/11/L-000 
Inhoud
0,15 kg
Waterbestendig
-
Dosis Varia
Ratten: 150g Muizen: 50g 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
20 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
887038
Leverancierscode
TARS01
EAN- / barcode
5412037065542
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
BIO-BE2011-0009
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H373: Kan schade aan organen (bloed) veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P314: Bij onwel voelen een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis