Cashback acties

Landxcape: Gratis garage t.w.v. €99,99

Rubson: 50% Cashback

1 handgereedschap gratis bij aankoop van een 18V Bosch professional machine

Dremel: Tot €30 cashback

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2021. Onvolledige, onjuiste of te late inzendingen na de uiterste datum van 31 augustus 2021 worden niet gehonoreerd. U dient een e-mailadres in te geven voor de afhandeling van de actie. Aanmeldingen per post worden niet gehonoreerd. Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een aankoopbewijs verplicht. Per aankoop van 1 machine, kunt u 1 keer deelnemen. U ontvangt uw refund bedrag uiterlijk 4 weken nadat Dremel uw online registratie met kopie aankoopbewijs heeft ontvangen en goedgekeurd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Dremel. Producten aangekocht bij Amazon en Hornbach zijn uitgesloten van deze actie. Dremel behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Dremel is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Bosch meetgereedschappen: Tot €20 cashback

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2021. Onvolledige, onjuiste of te late inzendingen na de uiterste datum van 31 augustus 2021 worden niet gehonoreerd. U dient een e-mailadres in te geven voor de afhandeling van de actie. Aanmeldingen per post worden niet gehonoreerd. Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een ankoopbewijs verplicht. Per aankoop van 1 machine, kunt u 1 keer deelnemen. U ontvangt uw refund bedrag uiterlijk 4 weken nadat Bosch uw online registratie met kopie aankoopbewijs heeft ontvangen en goedgekeurd.Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Bosch. Producten aangekocht bij Amazon en Hornbach zijn uitgesloten van deze actie. Bosch behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Bosch is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Bosch gereedschappen: Gratis 12 of 18V accu

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2021. Onvolledige, onjuiste of te late inzendingen na de uiterste datum van 31 augustus 2021 worden niet gehonoreerd. U dient een e-mailadres in te geven voor de afhandeling van de actie. Aanmeldingen per post worden niet gehonoreerd. Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een aankoopbewijs verplicht. Per aankoop van 1 machine, kunt u 1 keer deelnemen. U ontvangt uw gratis accu uiterlijk 6 weken nadat Bosch uw online registratie met kopie aankoopbewijs heeft ontvangen en goedgekeurd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Bosch. Producten aangekocht bij Amazon en Hornbach zijn uitgesloten van deze actie. Bosch behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Bosch is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Tot €30 cashback bij aankoop van Bosch tuinmachines

Bosch tuingereedschap + gratis accessoire

Gratis installatie of €100 cashback bij aankoop van een Bosch Indego 700

Gardena 3700/4 hydrofoorpomp: €15 euro cashback

Gardena pompen: Tot €30 cashback

Gardena robotmaaiers: gratis installatie of gratis geschenk

Gardena snoeigereedschap: 25% cashback

Powerplus: nu tot €50 cashback

Black+Decker: €30 cashback

Black+Decker: €30 cashback

Black+Decker: Gratis extra accu

Black+Decker: Tot €30 cashback op Black+Decker tuingereedschap

Kärcher hydrofoorgroepen: €30 cashback