Isolatie

Isolatie kopen bij Hubo

Bij Hubo vind je de meest kwaliteitsvolle isolatie om je huis goed te isoleren aan de beste prijs. Naast thermische isolatie, tochtwering en buisisolatie bieden wij ook alle nodige accessoires aan.

Welke isolatie wil je plaatsen?

Isolatie heb je in verschillende vormen. Bij Hubo verkopen we thermische isolatie, tochtwering en buisisolatie.

Wist je dat... je veel van onze isolatie met eco-cheques kan aankopen?

Welke soort isolatie kiezen?

Thermische isolatie

Thermische isolatie

Door te investeren in Thermische isolatie kan je op termijn veel energie besparen. En dit is goed voor je portefeuille. Hubo biedt Isolatieplaten aan voor je vloer, plafond en wanden. Daarnaast kan je ook glaswol wand- en dakisolatie kopen.

Buisisolatie

Buisisolatie

Als je buizen hebt die zonder isolatie door koele ruimtes lopen, kunnen deze warmte verliezen. Met de juiste Buisisolatie kan je dit voorkomen. Daarnaast kan deze isolatie het bevriezen van je leidingen voorkomen.

Tochtwering

Tochtwering

Voel je de koude wind binnen? Ook al heb je alle ramen en deuren gesloten? Dan zijn tochtstrips het antwoord. Door deze te plaatsen op de juiste ramen en deuren, kan je je eenvoudig beschermen tegen tocht en energie besparen.

Hulp & advies: Hoe isoleren?

Je wil je huis isoleren maar weet niet goed hoe je eraan moet beginnen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Hulp & Advies pagina. Daar tonen wij jou hoe je je een vloer, wand en dak kan isoleren. Doe-het-zelf met hubo!