Tuinschermen

Loading...

Tuinschermen kopen bij Hubo

Je tuin mooi afbakenen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinafsluitingen van merken zoals Giardino, Gardenas en nog meer. We hebben zowel houten schuttingen, steenkorven, palen, tuinmatten, draadpanelen als hekken en tuinrasters. Onze tuinomheiningen zijn gemaakt uit verschillende materialen zoals: staal, hout, aluminium, bamboe en nog meer. Bij Hubo vind je allerlei tuinschuttingen om je tuin helemaal af te sluiten. Zo kan jij eenvoudig meer privacy in je tuin creëren of je kinderen en huisdieren veilig buiten laten rondlopen.

Welke tuinschermen kiezen?

Houten tuinschermen

Houten tuinschermen zijn zeer populair om te gebruiken als tuinomheining. Onze houten schuttingen sluiten volledig af waardoor je geen last meer hebt van nieuwsgierige buren. Verder geven houten tuinschermen een warme en mooie uitstraling. Bovendien kan je onze houten schermen ook zeer makkelijk monteren. Wil je jouw tuinschermen lang mooi houden? Dan geef je ze best regelmatig een onderhoud. Zo geniet jij in alle privacy in jouw tuin.

Heidematten

Heidematten zijn gemaakt van heideplant strengen die op een verticale manier met ijzerdraad worden gevlochten waardoor een fijne en dichte omheining ontstaat. Onze matten zijn handgemaakt en zorgen voor een natuurlijke uitstraling in jouw tuin. Zo zorg je op een verfijnde manier voor meer rust in jouw tuin. Verder kan je heidematten eenvoudig tegen een afsluitdraad plaatsen of laten begroeien met klimop planten. Ook kan je deze heidematten gebruiken als balkombekleding of als privacy doek aan een muur.

Bamboematten

Bamboematten zijn vervaardigd uit bamboestengels die zijn samengebonden met ijzerdraad. Hierdoor vormen ze een heel sterke mat en bieden ze een hoge kwaliteit. Verder zijn onze bamboematten perfect om te gebruiken als wind- en zichtscherm. Maar ook als bescherming tegen de zon zijn bamboematten geschikt. Zo zorgen ze op deze manier voor een goede afscherming in je tuin.

Wilgenmatten

Wilgenmatten bestaan uit losse wilgentakken die strak zijn samengebonden door middel van ijzerdraad. Op deze manier worden ze een soepele en decoratie mat dat je voor vele toepassingen kan gebruiken.

Tuinrasters

Tuinrasters zijn perfect als ondersteuning voor je klimplanten. Zo zorg je ervoor dat je klimrozen of andere klimplanten zelf in de juiste richting groeien. Onze tuinrasters zijn gemakkelijk te plaatsen en zorgen bovendien ook voor een extra dimensie in je tuin. Verder bescherm je op deze manier ook je planten tegen ongedierte.

Accessoires tuinschermen

Om je tuinschermen goed vast te zetten komen palen en paalhouders goed van pas. Onze palen en paalhouders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en maten. Ontdek ze allemaal in ons assortiment.

Hulp & advies: Houten tuinafsluitingen onderhouden

Wil jij zo lang mogelijk een stevige houten afsluiting voor je tuin? Dan is een goed onderhoud belangrijk. Bij Hubo helpen we je graag op weg om je houten afsluitingen goed te onderhouden. Je leest er alles over in ons hulp & advies artikel over hoe je een houten schutting beitst.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinschermen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo