Draadpanelen

Loading...

Draadpanelen kopen bij Hubo

Een stevige draadomheining voor je tuin? Kies dan voor draadpanelen. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment draadpanelen van merken zoals Giardino en meer. We hebben verschillende draadpanelen voor je in ons assortiment. Draadpanelen zijn doorgaans veel steviger dan tuingaas. Zo creëer jij eenvoudig een stevige afsluiting en is veiligheid gegarandeerd.

Waarom kiezen voor draadpanelen?

Onze draadpanelen zijn gemaakt van gelast metaaldraad en stevige panelen waardoor ze zeer sterk zijn en minder snel doorbuigen. Voor een optimale stevigheid veranker je de steunpalen best in de grond. Hierbij worden ze meestal bevestigd in een betonplaat die speciaal voor deze afsluiting wordt geplaatst. Draadpanelen zie je het meest op plaatsen waar veiligheid belangrijk is zoals rondom bedrijventerreinen, de afsluiting rond spoorwegen of rondom luchthavens.

Wat zijn de voordelen van draadpanelen?

  • Eenvoudig zelf te plaatsen.
  • Zeer lange levensduur.
  • Bijzonder stevige structuur.
  • Vereist weinig onderhoud.
  • Uitstekende kwaliteit doordat het gemaakt is op basis van gegalvaniseerd hekwerk met een beschermingscoating.
  • Mogelijk om een toegangspoort te plaatsen in je omheining met draadpanelen zodat deze één geheel vormen.
  • Voor meer privacy of decoratie kan je klimplanten of een doek plaatsen tegen je draadpanelen.

Waarop letten bij het kopen van draadpanelen?

Speelt veiligheid een grote rol? Dan zijn dit de puntjes waarop je zeker moet letten.

Hoogte, dikte en stevigheid

Onze draadpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. Zo bieden hoge en dikkere afsluitingen meer bescherming en veiligheid. Maar ook de dikte van de draad zelf is een belangrijke factor. Wanneer de draad dikker is, wordt het moeilijker om deze door te knippen. Daarom is het belangrijk bij je keuze om hier op te letten. Daarnaast bepalen de grootte van de mazen en de bevestigingswijze van de steunpalen ook mee de stevigheid van je draad omheining. Wanneer je de draadpanelen gebruikt om je tuin af te bakenen kies je best voor minder hoge panelen. En ook eventueel voor een dunnere metaaldraad.

Kleur, vorm en uitstraling

Naast het veiligheidsaspect hechten vele ook belang aan de vorm, kleur en uitstraling. Zo zijn onze draadpanelen verkrijgbaar in het groen, grijs of zwart. Verder kan je ook kiezen uit draadpanelen met een rechte bovenkant op open bovenkant.

Hulp & Advies: Hoe draadpanelen plaatsen?

Draadpanelen plaatsen kan heel eenvoudig. In ons hulp en adviesartikel leggen we je stap voor stap uit hoe je dat doet. Zo kan jij eenvoudig je tuin of terrein afsluiten met een stevige draad omheining.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment draadpanelen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo