Poorten

Houten en metalen tuinpoorten kopen bij Hubo

Heb je een omheining met tuinschermen of tuindraad geplaatst en wil je hierin een draaipoort integreren? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment poorten van merken zoals Giardino en meer. We hebben zowel houten als stalen poorten voor je in ons assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en stijlen. Hieronder zetten we de verschillende poorten voor je op een rijtje. Zo vind je ongetwijfeld de tuinpoort die bij jouw omheining past.

Welke tuinpoort kiezen?

Houten poorten

Houten tuinpoorten geven een warme, authentieke en charmante uitstraling aan je tuinomheining. Verder is hout ook een perfecte keuze als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk en ecologisch materiaal dat je makkelijk kan bewerken. Daarnaast zijn houten poorten zeer stevig en vergt het iets meer onderhoud dan een metalen poort.

Schuifpoorten

Een schuifpoort is bestaat uit één stuk en kan je volledig open schuiven naar één kant. Deze zijn erg handig wanneer de omliggende ruimtes beperkt zijn. Verder kan je deze poorten zeer eenvoudig beveiligen en vergen ze weinig onderhoud.

Aluminium poorten

Onze aluminium poorten zijn duurzaam en wegen licht. Daarnaast is dit lichtere materiaal goed bestand tegen corrosie en gaat de poort makkelijk open en dicht. Verder gaan aluminium tuinpoorten zeer lang mee.

Metalen poorten

Metalen tuinpoorten zijn zeer duurzaam en gaan langer mee dan een houten tuinpoort. Wanneer je de metalen poort ook nog goed behandeld verleng daarbovenop ook nog eens de levensduur. Verder vereist een metalen poort zeer weinig tot geen onderhoud.

Draaipoort of tuindeur

Een draaipoort kan je naar binnen of buiten opendraaien. Deze zijn gemaakt van hout of metaal. Voor een mooie uitstraling onderhoud je deze best jaarlijks. Zo blijft jouw tuindeur er altijd goed uitzien.

Accessoires poorten

Om je tuinpoort goed te installeren hebben we bij Hubo ook allerlei handige accessoires. Zo vind je een slot, een grondanker en scharnieren terug in ons assortiment. Ontdek alle accessoires voor poorten.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo