Metalen tuinhuizen

Metalen tuinhuis kopen bij Hubo

Metalen tuinhuizen zijn ideaal om als opslagruimte te gebruiken in je tuin. Ze geven een bescherming tegen allerlei soorten weersinvloeden en zijn zeer duurzaam. In het algemeen is een metalen tuinhuis minder vatbaar voor insecten en schimmels in vergelijking met houten tuinhuizen. Ook vergt de metalen constructie weinig onderhoud in tegenstelling tot hout. Je kan dit type tuinhuis makkelijk schoonmaken en zal niet roesten. Doordat er gebruik wordt gemaakt van metaal zijn jouw spullen veilig tegen brandgevaar. Metaal is stevig en moeilijk door breekbaar. Zo blijven je waardevolle spullen beschermd. Door het gebruik van metaal zorg je best ook voor een juiste isolatie en ventilatie voor je tuinhuis zodat je er lang van kan genieten. Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Welke metalen tuinhuis stijl kiezen?

Klassieke metalen tuinhuizen

Klassieke metalen tuinhuizen zijn te herkennen aan hun schuin dak dat bedekt kan zijn met metalen dakplaten. Door hun rechte lijnen en geometrische vorm hebben deze tuinhuizen een traditioneel rechthoekig of vierkant ontwerp. De ramen en deuren laten natuurlijk licht binnen en de deuren zijn voorzien van een vergrendelingsysteem voor de veiligheid. 

Moderne metalen tuinhuizen

Moderne metalen tuinhuizen zijn voorzien van strakke lijnen en een eenvoudig eigentijds ontwerp. Door het gebruik van grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen in je tuinhuis en creëert het een gevoel van openheid. Het plat dak is zeer typerend voor een modern metalen tuinhuis. 

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment metalen tuinhuizen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.