Tuinopbergingen

Loading...

Tuinopberging kopen bij Hubo

Wil jij jouw tuinmachines en gereedschappen veilig opbergen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinopbergingen van merken zoals Biohort, Keter, Lifetime, Garden Plus, Gardenas, Practo Garden, Mack en nog meer. We hebben zowel tuinkasten, kussenboxen, multiboxen, pakketboxen, hobbyboxen, loungboxen, een berging voor je hout op te slaan en nog veel meer. Je vindt ze in verschillende kleuren, maten en materialen in ons assortiment. Bij Hubo vind je de ideale tuinopbergingen voor al jouw tuingereedschap en andere spullen.

Welke tuinopberging kiezen?

Tuinkasten of buitenkasten

Tuinkasten zijn hoog en stevig waardoor ze ideaal zijn om je grote tuingereedschappen in op te bergen. Maar ook voor werktuigen en het opbergen van speelgoed is een buitenkast geschikt. Wij hebben zowel houten, metalen als kunststof buitenkasten in verschillende formaten en kleuren. Zo vind je steeds een tuinkast die past bij jouw huis en tuin. Daarnaast zijn onze kasten waterdicht en beschermen ze goed tegen diefstallen. Verder bieden de tuinkasten een maximale opslagruimte op een kleine oppervlakte. Zo kan jij je tuingereedschap gemakkelijk, ordelijk en veilig opbergen.

Opbergboxen voor buiten

In onze opbergboxen kan jij eenvoudig je tuinkussens, dekens, speelgoed of andere tuinbenodigdheden opbergen. Zo zijn ze beschermd tegen vuil en nat. Bij Hubo vind je zowel kleine als grote opbergboxen voor tuinkussens in aluminium, kunststof en staal. Het moderne design van onze kussenboxen zorgen ervoor dat je ze zowel voor buiten als voor binnen kan gebruiken. Verder zijn multiboxen heel stevig waardoor ze ook geschikt zijn als zitbank. Wil je jouw opbergkist beveiligen? Dat kan door middel van een hangslot. Zo ben je er zeker van dat je spullen veilig blijven opgeborgen.

Houtopslag

Een houtopslag is ideaal als opslagplaats voor je haardhout. Zo blijft je hout droog en kan je het netjes opbergen. Onze houtbeugels zijn modern waardoor ze ook bij je moderne woning passen. Verder zijn onze overdekte houtbergingen niet alleen geschikt voor hout maar kan je deze ook gebruiken voor je grasmaaier of andere tuingereedschappen.

Pakketbox

Veilig je pakketje ontvangen als je niet thuis bent? Dat kan met onze pakketbox! Onze pakketboxen zijn waterdicht en kan je gemakkelijk voor je huis of deur van je appartement zetten. De box wordt beveiligd door een kabel dat je tussen de voordeur en de drempel steekt. Op deze manier kan jij veilig pakketjes ontvangen van op afstand. Verder is het ook mogelijk om de pakketbox te gebruiken als normale opbergruimte voor je spullen.

Accessoires voor tuinopbergingen

Bij Hubo hebben we ook allerlei handige accessoires voor je tuinopbergingen in ons assortiment. Van Grondbalk, fietshouders tot rekken, we hebben het allemaal. We zetten al onze accessoires voor tuinopbergingeng hieronder voor je op een rijtje.

  • Grondbalken, fundering & frames
  • Vloeren
  • Rekken, legplankensets & opbergaccessoires
  • Wanden & uitbreidingen
  • Fietshouders
  • Deuren tuinopberging
  • Verankeringsets

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinopberging. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer opbergingen bij Hubo