Kantenmaaiers

Loading...

Kantenmaaier kopen bij Hubo

Op zoek naar een kantenmaaier? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment kantenmaaiers van merken zoals Bosch, Powerplus, Black+Decker, Makita, en nog veel meer. We hebben zowel bosmaaiers als grastrimmers voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende soorten kantenmaaiers voor jou op een rijtje.

Welke kantenmaaier kiezen?

Bosmaaiers

Onze bosmaaiers zijn een handig gereedschap voor het maaien van onkruid en lichte houtachtige planten. We hebben verschillende soorten bosmaaiers zoals een benzine bosmaaier, een accu bosmaaier en een elektrische bosmaaier. Ontdek de verschillende bosmaaiers in ons assortiment.

Grastrimmers

Met een grastrimmer kan je eenvoudig de hoekjes en kantjes van je gazon kort trimmen waar je met je grasmaaier niet aan kan. Onze grastrimmers bestaan in verschillende vormen en maten, voor grote tuinen of voor echt precisiewerk. We hebben accu grastrimmers, elektrische grastrimmers, benzine grastrimmers en telescopische trimmers. Ontdek ze allemaal in ons assortiment!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment kantenmaaiers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinmachines bij Hubo