Verticuteermachines

Loading...

Verticuteermachine kopen bij Hubo

Mos en dood gras verwijderen? Hiervoor is een verticuteerder ideaal! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verticuteermachines van merken zoals Powerplus, Bosch, Gardena en nog veel meer. We hebben zowel verticuteermachines op benzine als accu verticuteermachines. Met deze ontmosser houd je jouw gazon in topconditie. De verticuteermachine gaat met zijn messen door je gras en haalt zo al het mos en de vervilting eruit. Op die manier krijgt je gras opnieuw meer lucht en kan het weer groeien tot een mooi grastapijt. Verticuteren werkt het beste in combinatie met de juiste voedingsstoffen voor je gras. Afhankelijk van de grootte van je gazon, kies je een verticuteerder met de gepaste werkbreedte.

Welke verticuteerder kiezen?

Bij de keuze van je verticuteermachine is het belangrijk om eerst naar het vermogen te kijken. Het vermogen duidt de kracht van de verticuteerder aan, uitgedrukt in W (watts). Hoe hoger het aantal watts, hoe krachtiger de motor van je verticuteermachine is. Verder kijk je ook best naar het aantal messen. Hoe meer messen je verticuteerder beschikt, hoe beter het resultaat.

Hulp & advies: Gazon verticuteren

Wil jij je gazon verticuteren maar weet je niet goed hoe je hieraan begint? In ons hulp & adviesartikel leggen we je stap voor stap uit hoe jij zorgt voor een gezond en groen gazon.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verticuteermachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinmachines bij Hubo