Hangmatten

Loading...

Hangmat of hangstoel kopen bij Hubo

Lekker hangen in je je tuin? Hiervoor is een hangmat of hangstoel ideaal. In een hangmat of hangstoel kan je nog meer genieten van het mooie weer in je tuin of op je terras. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment hangmatten en hangstoelen van merken zoals Garden Plus en nog meer.  We hebben zowel hangstoelen als hangmatten met staanders. Hangmatten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vind je bij Hubo zeker een hangmat dat bij jouw tuin past.

Waarom een hangmat kiezen?

Een hangmat kan je eenvoudig tussen 2 bomen of 2 andere punten bevestigen. Zo kan je heerlijk rusten en relaxen. Onze hangmatten zijn stevig en duurzaam, waardoor je er lang van kan genieten. Een hangmat is eenvoudig op te bergen en bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Welke hangmat of hangstoel kiezen?

Hangstoel

Een hangstoel is een soort van zetel die aan een stevige stalen constructie hangt. Onze tuin hangstoelen zijn voorzien van zachte zitkussen zodat je erg comfortabel kan zitten. Verder zijn onze hangstoelen ook UV- en waterbestendig waardoor je van een lange levensduur kan genieten.

Hangmat met staander

Wanneer je geen 2 punten hebt om je hangmat aan te hangen kies je best voor een hangmat met staander. De hangmat met staander is zeer eenvoudig en makkelijk in elkaar te steken. Zo kan je voluit genieten in je tuin. Heb je al een hangmat maar wil je toch een staander kopen? Dan is een hangmatstand een goede keuze.

Zithangmat

Een zithangmat lijkt klein maar zit heerlijk ruim. In een zithangmat kan je perfect ontspannen en past in elk interieur. De zithangmat wordt meestal binnenshuis gebruikt maar is ook geschikt voor buiten.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment hangmatten. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinmeubelen bij Hubo