Ligbedden

Loading...

Ligbedden kopen bij Hubo

Zalig genieten in je tuin of aan je zwembad? Kies dan voor een ligbed buiten. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ligbedden van merken zoals Garden Plus, Allibert en nog meer. Onze loungebedden zijn ideaal om languit in je tuin te liggen en te genieten van het mooie weer. We hebben niet alleen ligbedden maar ook ligzetels en schommelbedden. In ons ruime assortiment vind je zeker het perfecte ligbed dat bij jouw tuin past.

Waarom kiezen voor een ligbed of tuinbed buiten?

Op een ligbed kan je lekker zonnen in de tuin en volledig ontspannen. De arm- en rugleuningen zijn verstelbaar en kan je in verschillende posities zetten voor een optimaal comfort. Een deel van onze loungebedden zijn verkrijgbaar met kussens. Verder zijn ze onderhoudsvrij en kunnen ze tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kan je lang genieten van jouw loungebed. Bovendien kan je de meeste van onze ligbedden ook eenvoudig opvouwen, waardoor je ze compact kan opbergen.

Welk ligbed kiezen?

Ligbed of loungebed

Onze ligbedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De ligbedden zijn gemaakt uit verschillende materialen. Zo hebben we aluminium ligbedden, kunststof ligbedden en stalen ligbedden. Verder zijn ze ook in verschillende kleuren beschikbaar zoals zwart, grijs, antraciet, groen en nog meer.

Schommelbed

Een schommelbed is elegant en is heerlijk om in te relaxen. Onze schommelbedden zijn zowel geschikt voor in je tuin als voor op je terras. Verder is een schommelbed makkelijk schoon te maken en is het zeer duurzaam.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ligbedden. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinmeubelen bij Hubo