Potgrond

Potgrond kopen bij Hubo

Op zoek naar potgrond om jouw planten en bloemen goed te laten groeien? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment potgrond van merken zoals Agrofino, Compo en nog meer. In potgrond zitten voedingstoffen die je planten en bloemen nodig hebben. Wij hebben zowel teelaarde, universele potgrond, blonde turf als potgrond voor je moestuin.

Welke verdelger kiezen?

Teelaarde

Teelaarde is zwart, onbemest, ongemengd en puinvrij. Deze aarde is speciaal bedoelt om delen in je tuin op te hogen of op te vullen. Verder zorgt teelaarde ook voor een goede waterdoorlatendheid en bevat het nauwelijks onkruid.

Universele potgrond

Universele potgrond is zeer geschikt voor het planten van bloemen, het aanplanten van bomen en struiken, het uitplanten van perkplanten, het planten in potten en bakken binnenshuis of de aanleg van een moestuin en het onderhoud van je gazon. Onze universele potgrond is geschikt voor elke plant!

Zaai- en stekgrond

Zaai- en stekgrond bestaat uit allerlei natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is het uiterst geschikt voor het zaaien en stekken van allerlei soorten planten. Dit kan zowel in bloempotten, kweekkassen of tuinkassen. Voor zaai- en stek grond kies je wanneer je weinig tijd hebt om je planten te bemesten.

Blonde turf

Onze blonde turf is klaar voor gebruik en kan ingebracht worden in de bovenste bodemlaag. De blonde turf verbetert de bodemstructuur en ook de bevochtiging en verluchting van de bodem. Verder geeft blonde turf structuur aan zanderige gronden en maakt het zware bodems lichter. Daarnaast is blonde turf ook ideaal voor het verplanten van zuurminnende planten, rozen, bomen en struiken.

Potgrond moestuin

Om groenten en kruiden te kweken gebruik je best potgrond voor groenten. Dit is een soort potgrond dat de bodemstructuur verbetert en het water goed vast houdt. Zo kunnen jouw groenten zoals sla, kolen, tomaten en kruiden optimaal groeien.

Kamerplanten potgrond

Wil je jouw kamerplanten goed laten groeien? Kies dan voor potgrond speciaal voor kamerplanten. Dit is van groot belang omdat kamerplanten een beperkte ruimte hebben. Zo wordt die ruimte goed opgevuld met de juiste voedingsstoffen.

Potgrond voor balkonplanten

Potgrond voor terrasplanten en balkonplanten zijn perfect afgestemd op de behoeften van deze planten. De potgrond zorgt voor een gezonde, krachtige en prachtige bloei en bevat meststoffen die langdurig werken. Zo bloeien jouw planten mooi op je terras of je balkon.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment potgrond. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo