Airco service: Airco kopen, installeren en indienststelling

Is het bij jouw thuis soms ook veel te warm tijdens de warme zomermaanden en kan je wel verkoeling gebruiken? Dan is een split airco de ideale oplossing!

Met een airco heb je altijd een heerljke verkoeling in je woning. Dit zodat het ook op de warmste dagen aangenaam vertoeven blijft. Om jou de meest kwalitatieve split airco’s en service te kunnen bieden, werken we hiervoor samen met onze partner Solyd Zelfbouw.

Hoe gaat onze airco service in zijn werk?

  1. Laat je gegevens achter op Solyd Zelfbouw
  2. De vakmannen van Solyd bezorgen je een materiaallijst op maat.
  3. Materialen besteld? Dan ontvang je de volgende dag al jouw levering en kan je de airco plaatsen.
  4. Van zodra je de installatie hebt afgerond, kan je contact opnemen met Solyd Zelfbouw voor een professionele indienststelling.

Waarom kiezen voor een airco bij Hubo en Solyd Zelfbouw?

Bij Hubo hechten we veel belang aan kwaliteit en scherpe prijzen. Daarom werken we in het kader van split airco’s samen met Solyd Zelfbouw. Zij berekenen welke airco geschikt is voor jouw situatie en woning.

Het team van Solyd Zelfbouw bestaat uit ervaren vakmannen met een doorgedreven kennis in airco’s. Dankzij hun eerlijk en professioneel advies houd je controle over je budget. Zo zorgen ze voor gedetailleerde materiaallijsten op basis van jouw plannen en wensen. In die materiaallijst vind je alle afzonderlijke producten en prijzen terug. Op die manier heb je een transparant overzicht.

Hoe je airco installeren?

Heb je jouw materialen thuis ontvangen? Dan kan je beginnen met je airco zelf te plaatsen. Met ons Hulp en adviesartikel helpen wij je op weg.

Airco indienststelling

Je airco aangekocht en geïnstalleerd? Dan kan je vervolgens beroep doen op de vakmannen van Solyd Zelfbouw voor een professionele indienststelling. Hierbij gebeuren zaken zoals:

  • Koeltechnisch aansluiten van de binnen- en buitenunit
  • Vacuümeren van de leidingen
  • Druktest
  • Vullen van het systeem
  • Controle van de werking
  • Opstart van het systeem en toelichting van de werking van het toestel en de regeling