Gasflessen kopen bij Hubo

Op zoek naar een gasfles voor op een camping of voor je gasbarbecue? In verschillende Hubo winkels bieden we ook gasflessen aan zoals butaan en propaan. Hieronder helpen we je op weg naar het kiezen van de juiste gasfles.

Welke gasfles heb ik nodig?

Om te weten welke gasfles je nodig hebt, kijk je naar de grootte en gewicht van de gasfles. Zo gebruik je best kleine flessen (< 10kg) voor leisure-activiteiten zoals een barbecue of caravan.

Voor een andere toepassing zoals verwarming of koken, moet je rekeninghouden met het gemiddelde verbruik. Ook de plaats waar het zal plaatsvinden, binnen of buiten, is belangrijk. Bij vriestemperaturen zal een butaangasfles niet werken en een propaangasfles wel.  

Vind een Hubo winkel met gasflessen

Onze gasflessen zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal Hubo winkels. Bekijk zeker welke Hubo winkel bij jou in de buurt gasflessen aanbiedt. 

Kleine gasflessen

Een kleine gasfles of gaspatroon nodig? Deze zijn ideaal voor je soldeergereedschap, kookvuur of bunsenbrander. Je vindt alle kleine gasflessen in ons assortiment. Ontdek ze allemaal!

Bij Hubo hebben we een ruim aanbod aan diensten. Bekijk ze eenvoudig online of vraag er naar in één van onze Hubo winkels.