Diensten in de winkel

Op deze pagina vind je een overzicht van alle diensten die we aanbieden in onze Hubo winkels. Het aanbod hierin kan variëren van winkel tot winkel. Je kan winkels selecteren op basis van aangeboden diensten op de Winkelzoeker pagina. Zo kan je eenvoudig bekijken welke dienst ze in welke Hubo winkel aanbieden.

Click & Collect box

Click & Collect

Reserveer online en wij leggen de artikelen opzij voor je in de winkel. Als de producten op voorraad zijn in je Hubo winkel, dan ligt je bestelling binnen 2 uur klaar voor je. Betalen doe je aan de kassa.

Verfmengmachine

Verfmengmachine

Jij kiest, wij mixen de juiste kleuren! De volgende verfproducten zijn in diverse tinten verkrijgbaar:

Sleutelservice

Sleutelservice

Extra sleutel nodig? Met de Hubo sleutelservice zijn je reservesleutels klaar in een mum van tijd, terwijl je wacht. Hubo biedt de belangrijkste merken (Yale, Litto, Cisa, Sobinco, Iseo, ...) en types aan waardoor we je in de meeste gevallen onmiddellijk kunnen helpen.

Zagerij

Zagerij

Bij Hubo vind je planken houten platen in verschillende groottes en diktes. Heb je hout nodig van een bepaalde afmeting? Geen nood. Je kunt in onze winkels terecht voor het op maat laten zagen van de door jou aangekochte plaatmaterialen.

Europese nummerplaten

Europese nummerplaten

Je kan bij ons terecht voor het drukken van Europese nummerplaten. Deze nummerplaten zijn krasvrij, plooibaar én reflecterend. Bovendien zijn ze goedgekeurd door DIV. Daarnaast kan je ook andere formaten van nummerplaten verkrijgen voor aanhangwagen, caravan of garage.

Transport Hubo

Transport

Veel gekocht, en krijg je niet alles in je wagen? Een bestelwagen staat tot je beschikking! De eerste 30 kilometers en een gebruiksduur van maximaal 2 uur zijn volledig gratis.

Dierenvoeding

Dierenvoeding

In 70 Hubo winkels bieden we een ruim assortiment dierenvoeding en -verzorging aan, voor je hond, kat, vogel, kip of knaagdier. 

Gemeentelijke vuilniszakken

Gemeentelijke vuilniszakken

Voor gemeentelijke vuilniszakken groot en klein moet je bij Hubo zijn! Verkrijgbaar in een beperkt aantal Hubo winkels.

Gasflessen

Gasflessen

In een heel aantal Hubo winkels kan je terecht voor de aankoop van Antargaz gasflessen, zowel butaan als propaan. 

Horren op maat Cando

Horren op maat

Wil je genieten van frisse lucht in je woning en tegelijkertijd vliegen, muggen en andere insecten buiten houden? Dan zijn vliegenramen en -deuren de ideale oplossing! Ontdek nu ons assortiment horren op maat in samenwerking met CanDo.

Plaatsingsdienst Quizzi keukens

Plaatsingsdienst Quizzi keukens

Heb je jouw Quizzi droomkeuken gevonden, maar kijk je ertegenop om ze zelf te installeren? Dan kan je vanaf nu beroep doen op onze plaatsingsdienst in enkele Hubo winkels!

Loxam verhuurdienst

Verhuurdienst Loxam

Wil je een oude parket afschuren, behang verwijderen of een stenen vloer uitbreken? Maar heb je niet het juiste materiaal in huis? Je kan nu in een selectie Hubo winkels terecht om professioneel materiaal te huren via onze verhuurservice in samenwerking met Loxam! Wij hebben voor elk project een oplossing. 

Andere diensten

Bij Hubo bieden we ook nog verschillende andere diensten aan. Dit kan gaan van diensten op maat, een plaatsingsdienst tot een verhuurdienst. Bekijk ze allemaal!