AVR X-borstel 40cm + steel

Merk: AVR Hubo-referentie: 312721
Kenmerken
  • Type schoonmaakhulp Bezem
  • Toepassing Deze X-bezem met kunststof haren is geschikt voor buiten. De bezem is ook ideaal voor vochtige ondergronden, het nylon zorgt ervoor dat bij vocht de haren niet aan elkaar gaan klitten. Ter ondersteuning is de steel met een verstevigingsbeugel aan de bezem gemonteerd. Doordat de rijen met haren in deze bezem niet recht maar schuin achter elkaar staan, krijgt u een veel beter veegresultaat. Zet na gebruik de bezem niet met de haren op de grond. U kunt hem beter ophangen of met de steel op de grond zetten. Als u de bezem wel met de haren op de grond zet, heeft u kans dat de haren krom gaan staan en het gebruik niet meer optimaal is.
  • Materiaal Kunststof
  • Kleur Rood, Zwart
  • Lengte 1,65 m
Alle kenmerken
19,99

Levering

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Ecocheques
Ecocheques icon

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

Deze X-bezem voor buiten heeft een breedte van 40cm en is ideaal voor het vegen van vochtige ondergronden. Het nylon zorgt ervoor dat de haren niet aan elkaar gaan klitten. Doordat de rijen met haren niet recht maar schuin achter elkaar staan, krijg je een veel beter veegresultaat. De steel is met een stevige beugel aan de bezem bevestigd. Na gebruik zet je de bezem beter niet met de haren op de grond. Zo ontstaat de kans dat de haren krom gaan staan en je veegresultaat niet meer optimaal is.

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type schoonmaakhulp
Bezem
Kleur
Rood, Zwart
Lengte
1,65 m
Gewicht
1,263 kg
Technische kenmerken
Toepassing
Deze X-bezem met kunststof haren is geschikt voor buiten. De bezem is ook ideaal voor vochtige ondergronden, het nylon zorgt ervoor dat bij vocht de haren niet aan elkaar gaan klitten. Ter ondersteuning is de steel met een verstevigingsbeugel aan de bezem gemonteerd. Doordat de rijen met haren in deze bezem niet recht maar schuin achter elkaar staan, krijgt u een veel beter veegresultaat. Zet na gebruik de bezem niet met de haren op de grond. U kunt hem beter ophangen of met de steel op de grond zetten. Als u de bezem wel met de haren op de grond zet, heeft u kans dat de haren krom gaan staan en het gebruik niet meer optimaal is.
Materiaal
Kunststof
Met versteviging aanhechting steel
Ja
Combisysteem onderdeel
Nee
Binnen/buitengebruik
Buiten
Materiaal steel
Hout
Algemene kenmerken
Merk
AVR
Geschikt voor ruimte binnen
Anders
Geschikt voor ruimte buiten/onderdeel tuin
Anders
Indicatie FSC keurmerk
Ja
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
40 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
1,35 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
167 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
10,3 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
312721
EAN- / barcode
8712448284363
Leverancierscode
BB81C
FSC
Ecocheques
Ecocheques icon

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.