Blokhut Bristol L met uitbreiding

Merk Gardenas 
Breedte 730 cm
Hoogte 329 cm
Oppervlakte binnen 9.7 m²
Materiaal Hout 
Aantal ramen

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

2699,-

Levering binnen 7 weken

Gratis levering

Leveringsvoorwaarden

Extra informatie

 • De opbouw van blokhut Bristol L in vurenhout met uitbreiding is volgens het blokhut-principe. De houtdelen van de wanden zijn geschaafd tot een dikte van 28mm en klikken in de hoeken makkelijk in elkaar. Deze techniek garandeert een heel robuuste en winddichte blokhut als resultaat.
 • Het design van dit model is een knipoog naar de Scandinavische architectuur. De shingles worden hier standaard meegeleverd, en dit in een rood gevlamde kleurschakeringen. Door de grote hoogte van de nok geeft dit model een erg ruim gevoel.
 • De dubbele deur bij dit model garandeert steeds een makkelijke toegang. De tweede deurhelft kan geblokkeerd worden, indien je niet met grote voorwerpen in en uit moet.
 • Doordat de deur van dit model ook van plexiglas voorzien werd, is er extra lichtinval.
 • Dit model biedt een drempelloze deur die het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt! Onze optionele vloer is voorzien van een handige schuine drempel om zware voorwerpen binnen te rollen, zoals grasmaaiers of brommers.
 • De roestvrije klink met geïntegreerd cilinderslot vormt een esthetisch en kwalitatief accent. Voorzien van een set sleutels die je de mogelijkheid bieden het geheel volledig af te sluiten. Van binnen uit kan het model ook afgesloten of geopend worden, daarvoor heb je de sleutels zelfs niet nodig. Naar spelende kinderen toe geeft dit een veilig gevoel, onmogelijk om jezelf op te sluiten...
 • Dit model kreeg een opengaand raam mee. Dit zorgt voor verluchting en de nodige lichtinval. De houten raamverdeling geven het geheel een authentieke uitstraling en elegante afwerking. Op de raamkader monteer je langs de binnenzijde de raamopener met een handgreep. Dit geeft naast het openen van het raam ook de mogelijkheid om het te blokkeren in open stand.
 • Al het nodige beslag voor de opbouw van dit product wordt meegeleverd in het pakket met een duidelijke handleiding.
 • Door de extensie bij dit model creëer je een zee van ruimte buiten uw blokhut. Deze kan je benutten om een wagen onder te plaatsen of om een terras in te richten. Vanop dit terras geniet je van het indrukwekkende zicht op uw dakgebinte en het fraaie vakwerkspant. De extensie kan je naar eigen keuze afwerken met een zijwand en een achterwand. Beide in optie verkrijgbaar.
 • Houten vloer in optie verkrijgbaar. De vloer voor dit model is voorzien van een licht hellende drempelplank. Dit maakt in- en uitrijden met zwaardere tuigen gemakkelijker. Door het 'kliklaminaat-principe' leg je de vloer heel snel en gemakkelijk. Bemerk wel dat de vloer binnenin gelegd wordt en dus niet de nodige betonsokkel vervangt. 
 • Oppervlakte: 9,7m² (blokhut) en 10,32m² (uitbreiding)
 • Dagmaat deur: 188x143 cm

Fysieke kenmerken
Diepte 320 cm
Breedte 730 cm
Hoogte 329 cm
Type Vrijstaand 
Oppervlakte binnen 9.7 m²
Oppervlakte buiten 24.51 m²
Materiaal Hout 
Dikte materiaal 2.8 cm
Technische kenmerken
Verluchting Niet inbegrepen 
UV-bestendig
Funderingsmaat 730x320 
Waterdicht
Installatie
Te behandelen oppervlakte 125 m²
Verankering Afzonderlijk verkrijgbaar 
Behandeling Nog te behandelen 
Garantie
Garantie 5 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Gardenas 
Keurmerk FSC 
Verpakking
Lengte verpakking  360 cm
Breedte verpakking  110 cm
Hoogte verpakking  60 cm
Gewicht verpakking 1250 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 372487
Leverancierscode 3802EXT
EAN- / barcode 5411249905493

Informatie en documentatie

eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Productaccessoires

Uitbreiding

Verankering

Vloeren

Dakgoten

Zijluifels

Bloembakken

Behandeling

Impregnatie voor blokhut Bristol L

Impregneren is het verduurzamen van onbehandeld hout met een impregneermiddel. Tijdens het impregneren wordt het hout bestand gemaakt tegen schimmel, insecten en rot. Hierdoor gaat het hout beduidend langer mee dan onbehandeld hout. Na het drukimpregneren krijgt het hout een goudgroene tint.

Opgelet! Impregnatie biedt geen bescherming tegen vocht! Hiervoor is dus een extra behandeling nodig.

Klik hier voor meer informatie