Ben jij klaar voor de winter? 

Producten voor je auto 

Voorkom dat je autoruiten aanvriezen door ze 's avonds af te dekken met een antivriesdeken of -folie. Heb je geen antivriesdeken gebruikt en zijn je ruiten aangevroren? Gooi dan geen heet water op je bevroren ruit. Hiermee ontstaat de kans dat je autoruit barst! Krab het ijs weg met een ijskrabber en met behulp van een ontdooispray. Vergeet hierbij je spiegels niet!

Producten om je oprit en voetpad sneeuwvrij te maken

Haal genoeg strooizout in huis. Hiermee zorg je ervoor dat je oprit en het voetpad voor je huis sneeuwvrij blijven, wat trouwens wettelijk verplicht is in België.

Producten om de warmte in huis te houden

Als je je huis verwarmt, wil je natuurlijk dat al die warmte binnen blijft. Met enkele makkelijke en snelle oplossingen hou je de kou buiten. Sluit je ramen en deuren goed af met de juiste tochtstrips. Gebruik radiatorfolie en buisisolatie om te voorkomen dat de warmte naar buiten gaat. 

Producten om je huis te verwarmen

Zorg dat je het binnen altijd lekker warm houdt met de juiste verwarming. Hubo biedt een ruim assortiment aan verwarming. Van elektrische verwarming tot petroleumkachels. Voorzie ook genoeg brandstof voor je verwarming zoals petroleum en pellets.