Brandstoffen

Brandstoffen kopen bij Hubo

Op zoek naar brandstoffen voor je kachel, openhaard of barbecue? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen van merken zoals Eres, Forever, Barbecook, FireLand, Tosaine en nog meer. Zo kan jij heerlijk genieten van de warmte in huis of van lekker barbecue eten.

Welke brandstof nodig voor je kachel, openhaard of barbecue?

Er zijn verschillende soorten brandstoffen. Om je openhaard of kachel aan te steken heb je verschillende mogelijkheden. Zo gebruik je houtpellets voor je pelletkachel, brandhout voor je houtkachel en petroleum voor je petroleumkachel. Maar ook steenkool is een goede keuze voor je kachel. Met aanmaakproducten laat je jouw kachel onmiddellijk branden en kan je gezellig rond de haard of kachel on je woning gaan zitten. Is het vuur in je haard of kachel aan het doven? Dan kan je bio-ethanol en briketten gebruiken om je houtkachel terug harder te laten branden. 

Ga je barbecueën? Dan komen briketten, houtskool en aanmaakproducten goed van pas. Voor een optimale smaak kies je voor milieuvriendelijke brandstoffen zoals bijvoorbeeld kokosbriketten. Zo komen er geen chemische stoffen vrij en heb je geen last van geurhinder.

Hieronder zetten we de verschillende soorten brandstoffen voor jou op een rijtje.

Welke brandstof kiezen?

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind alles voor je kachel bij Hubo