Boor- & schroefmachines

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Boormachine en schroefmachine kopen bij Hubo

Op zoek naar een boormachine of schroefmachine? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment boor- en schroefmachines van merken zoals Bosch, Kreator, Powerplus, Black en Decker, en nog veel meer. Zo zorgen wij ervoor dat je met het juiste materiaal aan de slag kan. Hieronder zetten we de verschillende soorten boor- en schroefmachines voor jou op een rijtje.

Welke boormachine of schroefmachine kiezen?

Schroefboormachine Black+Decker

Schroefboormachines

Niet alleen schroeven maar ook boren wordt eenvoudiger met een schroefboormachine of accuboormachine. Met deze elektromotor in je schroefboormachine wordt jouw klus zonder handkracht snel geklaard. Onze schroefboormachines zijn draadloos waardoor ze flexibel en snel te gebruiken zijn. Voor oneindig veel schroef- en boor plezier.

Klopboormachine Bosch Professional

Klopboormachines

Boren in stevige materialen? De klopboormachine is hiervoor zeer geschikt. Schroeven en boren in hout, metaal en hardere steensoorten gaan makkelijk met een klopboormachine. De boorcapaciteit is hierbij van uiterst belang omdat je zo kan bepalen hoe diep je in een materiaal kan boren.

Boorhamer Black+Decker

Boorhamers

Boorhamers zijn uitstekend geschikt om te boren in beton of andere steenachtige materialen. Met de meeste boorhamers kan je niet enkel boren maar ook beitelen. Een boorhamer functioneert door middel van een SDS boorkop als boorhouder. Het type SDS-aansluiting bepaalt of het eerder geschikt is voor licht- of zwaar kluswerk.

Schroefmachine Bosch

Schroefmachines

Om vlot schroeven vast of los draaien is een schroefmachine uiterst geschikt. Het is klein, vereist weinig klemkracht en ligt bovendien ook gemakkelijk in je hand. Je hebt keuze uit schroefmachines met verschillende voltages. Zo heb je de ideale schroefmachine voor licht of zwaarder schroefwerk.

Kolomboormachine Bosch

Kolomboormachines

Kolomboormachines staan in een vaste opstelling gemonteerd en zorgen voor een stevige stabiliteit. Hierdoor is het zeer eenvoudig om gaten in je materiaal te boren. Door de veelzijdigheid van de kolomboormachine is het mogelijk om de hoogte te verstellen en om onder een specifieke hoek te boren. Het is mogelijk om in veel verschillende materialen te boren mits de kolomboormachine beschikt over een hoge RPM-waarde.

Accessoire voor boormachine

Accessoires boormachines

De accessoires voor boormachines zorgen ervoor dat het boren nog eenvoudiger en comfortabeler gaat. Denk maar aan een boorhouder, een reservesleutel voor een boorhouder, een klokboor, een boor- en beitelset en nog veel meer. Ontdek ons hele accessoires assortiment voor boormachines.

Bij Hubo vind je een ruim assortiment boor- en schroefmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.