Draadafsluiting

Draadafsluiting kopen bij Hubo

Je tuin op een eenvoudige en goedkope manier afsluiten? Dan is draadafsluiting iets voor jou. Draadafsluiting kan je gebruiken voor verschillende afbakeningen zoals een tuin, moestuin, weide of dierenverblijf. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment draadafsluiting van merken zoals Giardino, Practo Garden, Gardenas, Rapid en nog meer. Draadafsluiting kan je gebruiken voor verschillende afbakeningen zoals een tuin, moestuin, weide of dierenverblijf. We hebben zowel tuindraad als palen en accessoires voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende soorten draadafsluiting op een rijtje.

Welke draadafsluiting kiezen?

Kippengaas

Kippengaas wordt vaak gebruikt voor agrarische doeleinden. Zo is de draad goed bestand tegen hogere trekkrachten waardoor het ideaal is voor jouw kippenweide.

Schapendraad

Schapendraad is zeer stevig en geschikt voor een omheining voor klein vee. Deze draad is geknoopt waarvan de hoogte van de mazen oploopt naargelang de hoogte van het gaas. Daarnaast is schapendraad bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Voor grotere dieren kan je hier nog prikkeldraad aan toevoegen.

Tuingaas en tuindraad

Tuingaas kan je gebruiken voor verschillende toepassingen zoals een afsluiting van je tuin, moestuin of hok. Wil je een dierenverblijf afbakenen? Gebruik hier dan een speciale tuindraad voor. Zo ben je er zeker van dat je dieren niet door de gaas bijten en kunnen ontsnappen.

Tennisdraad

Tennisdraad is ideaal om te gebruiken als tuinafrastering. Dit vierkantvlechtwerk is gemaakt van geplastificeerde draden met een verzinkte kerndraad. Hierdoor is de draad dubbel beschermt tegen roest.

Vogelgaas

Vogelgaas is ideaal voor het maken van vogel- of konijnenhokken. Deze gaas heeft een kleine maaswijdte en is knaagdierbestendig waar het je huisdieren beschermt tegen ratten en muizen. Daarnaast kan je vogelgaas nog voor vele andere toepassingen gebruiken zoals een grote ventilatie opening, kelderramen, kelderventilatie of grote openingen tussen stenen. Op deze manier krijgen muizen en ratten ook geen kans om deze ruimtes binnen te dringen.

Accessoires voor draadafsluiting

Verschillende accessoires helpen je om je draadafsluiting stevig en compleet te maken. In onze accessoires vind je onder meer aansluitmateriaal en palen. Ontdek al onze accessoires voor draadafsluiting in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment draadafsluiting. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo