Tuindraad

Loading...

Tuindraad kopen bij Hubo

Met tuindraad kan je eenvoudig dingen samen binden, bevestigen of afspannen in je tuin. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuindraad van merken zoals Giardino, Gardenas en meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten tuindraad voor je op een rijtje.

Welk soort tuindraad kiezen?

Prikkeldraad

Prikkeldraad zorgt ervoor dat je op een snelle en goedkope manier een gebied kan afzetten zodat wild of vee niet kan passeren.

Ijzerdraad

Ijzerdraad is gemaakt uit ongelegeerd staal en is zeer sterk. Onze ijzerdraad is verkrijgbaar in verschillende diktes en kan je voor verschillende toepassingen gebruiken.

Waslijn

Je was buiten ophangen? Dat kan eenvoudig met waslijndraad. Zo kan jouw wasgoed lekker in de warme zon drogen.

Binddraad

Met binddraad kan je eenvoudig dingen samen binden of bevestigen in je tuin. Onze binddraad vind je in verschillende soorten kleuren zoals geplastificeerd groen, zilver, zwart.

Platte draad

Ook met een platte draad kan je makkelijk dingen samenbinden of vastmaken. Een platte draad is dikker dan binddraad waardoor het geschikt is voor steviger materiaal.

Accessoires draadafsluiting

Onze accessoires voor draadafsluiting helpen je om je tuindraad te bevestigen. Zo blijft ook jouw tuindraad op de gewenste plaats en bind je eenvoudig dingen samen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuindraad. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo