Tuinhuizen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Tuinhuis kopen bij Hubo 

Ben je op zoek naar een tuinhuis om je materiaal in op te bergen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinhuizen van merken zoals Biohort, Gardenas, Lifetime, Practo Garden, Palram, Aquaplan en nog meer. We hebben zowel tuinhuizen met een overkapping als blokhutten in verschillende stijlen. Naast jouw persoonlijke smaak hou je bij de aankoop van een tuinhuis best ook rekening met het onderhoudsgemak, de levensduur en de afmetingen. Zo vind je bij Hubo een tuinhuis dat perfect in jouw tuin past.

Waarom kiezen voor een tuinhuis of blokhut?

Het verschil tussen een tuinhuis en blokhut is voornamelijk de manier waarop ze gebouwd zijn. Tuinhuizen zijn gemaakt uit kaders met planken en vormen de ideale opslagplaats voor je grote machines. Blokhutten daarentegen worden opgebouwd uit balken of boomstammen die in elkaar passen door uitsparingen. Deze bouwconstructie zorgt zo voor meer stevigheid dan een tuinhuis. Verder is er naast een blokhut ook een overkapping voorzien waaronder je een loungeset kan plaatsen. Zo kan je op elk moment buiten zitten en genieten in je tuin. Een ander voordeel is dat tuinhuizen vaak een pak groter zijn dan blokhutten.

Welk tuinhuis kiezen?

Bij de keuze van een tuinhuis spelen zowel de grootte en de uitstraling een belangrijke rol. Er zijn verschillende soorten tuinhuizen. Hieronder zetten we ze even voor jou op een rijtje.

Tuinhuizen met overkapping

Vele tuinhuizen zijn voorzien van een overkapping waardoor je lekker droog buiten kan zitten. Deze overkappingen zijn doorgaans groter dan bij een blokhut. Zo kan je zowel een picknicktafel als andere tuinmeubelen onder het afdak zetten. Onze tuinhuizen met een afdak zijn zeer stevig en makkelijk te plaatsen.

Opslagtenten

Een opslagtent is ideaal voor het opbergen van je tuinspullen. Je kan deze tent zowel voor grote tuinmachines zoals een grasmaaier maar ook voor kleine tuingereedschappen gebruiken. Onze opslagtenten zijn gemaakt uit polyethyleen en zijn volledig waterdicht. Zo kan jij eenvoudig je tuinspullen opbergen.

 

Tuinhuizen in verschillende materialen

Bij Hubo hebben we zowel metalen tuinhuizen als houten en kunststof tuinhuizen. Hieronder vind je een overzichtje met alle eigenschappen.

Metalen tuinhuis

  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Licht (let op de stabiliteit!)
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Isolatie is minimaal (koel in de winter, warm in de zomer)

 

Houten tuinhuis

Kunststof tuinhuis

  • Onderhoudsarm
  • Goedkoop
  • Eenvoudig te monteren
  • Duurzaam (rot of roest niet)
  • Kleur kan door de zon verbleken

 

Hulp & advies: Tuinhuis onderhouden

Wil jij lang genieten van je tuinhuis? Dan onderhoud je deze best goed door regelmatig te verven, beitsen of oliën. Bij Hubo helpen we je graag op weg om je tuinhuis zo goed mogelijk te onderhouden. Je leest er alles over in ons adviesartikel: “Hoe een tuinhuis beitsen?”.

Accessoires voor jouw tuinhuis

Tip! Een tuinhuis met regenpijp is ideaal om een regenton aan te bevestigen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinhuizen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinconstructies en opbergingen bij Hubo

Kleine tuinopberging voor buiten

Tuinopberging

Tuinopbergingen zijn ideaal om je machines en gereedschappen in op te bergen. Wij hebben zowel tuinkasten, opbergboxen voor buiten, houtopslag als pakketboxen voor je in ons assortiment. Ontdek alle tuinopbergingen bij Hubo.

Garage

Garages

Verschillende garages vind je bij Hubo om je auto te beschermen tegen weer en wind. Je vindt zowel houten als metalen garageboxen in ons assortiment. Ontdek alle garages bij Hubo!

Pergola

Pergola's

Met een pergola kan je langer genieten in je tuin zowel als het regent of wanneer de zon schijnt. Maar ook als opberging voor je tuinmeubelen is een pergola ideaal. Vind alle verschillende pergola’s bij Hubo.

Fietsenrekken

Fietsenrekken

Je fietsen netjes opbergen? Hiervoor is een fietsenrek de geschikte oplossing! Onze fietsenrekken zijn zeer geschikt voor buiten maar ook om in een tuinhuis te plaatsen. Zo blijft je fiets mooi droog.