Plantensteunen

Plantensteunen kopen bij Hubo

Hebben jouw bloemen en planten een steuntje in de rug nodig? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment plantensteunen van merken zoals Nature, Giardino, AVR en meer. Sommige planten hebben het door ons wisselvallig klimaat soms zwaar te verduren door de regen, wind en hagel. Geen wonder dat sommige het niet overleven. Om je bloemen en planten te helpen zijn er plantensteunen. Onze plantensteunen bieden extra steun voor planten die het nodig hebben. Op deze manier voorkom je dat planten omwaaien of knakken. Zo geniet jij langer van jouw prachtige bloemen en planten in je tuin.

Welke soort plantensteun kiezen?

Rozenboog

Onze rozenbogen zijn gemaakt uit hout of staal en zijn weerbestendig. Je kan eenvoudig bloemen en planten rond deze boog laten groeien. Zo maak jij een zeer fleurige en romantische rozenboog in je tuin.

Bamboestokken

Bamboestokken ogen mooier en zijn de ideale plantenstokken. Met bamboestokken kan je ook struiken en de groei van bomen ondersteunen. Zo ben je er zeker van dat ze recht groeien.

Klimrek planten

Een houten of kunststof klimrek is ideaal als decoratie voor in je tuin. Hierin kan je eenvoudig planten en bloemen omhoog laten groeien en biedt het tegelijkertijd ook ondersteuning aan je klimplanten.

Plantenlabels

Ga jij veel bloemen planten? Dan zijn plantenlabels zeer handig. Zo weet je perfect welke bloemen of planten je waar hebt geplant.

Plantenringen en plantenclips

Plantenringen zorgen ervoor dat je plant mooi aan de plantensteun blijft zitten. Het zorgt voor een goede ondersteuning en een rechte groei van de plant. Daarnaast hebben we ook plantenclips. Plantenclips hebben dezelfde werking als plantenringen maar zijn geschikt voor struiken en bloemen met een lange steel. Op deze manier kunnen jouw bloemen en planten stevig recht groeien.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment plantensteunen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo