Tuinwalsen

Loading...

Tuinwals kopen bij Hubo

Een nieuw grasperk of pad aanleggen? Dan is een tuinwals onmisbaar! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinwalsen van merken zoals AVR en meer. Onze tuinwalsen kan je gemakkelijk vullen met graszaden of zand om het nadien te verdelen. Met een gazonwals zorg je ervoor dat het zaad goed contact kan maken met de grond waardoor het beter ontkiemt. Op deze manier creëer je een gelijkmatige en esthetische gazon.

Waarom kiezen voor een tuinwals?

Een tuinwals biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo verwijdert het alle oneffenheden en kloven in je gras. Ook is het een handig hulpmiddel wanneer mollen of ander ongedierte zich op je perceel hebben gevestigd. Door het gras te rollen wordt de oppervlakte van je gazon gelijkmatiger verdeeld. Daarnaast kan je ook meteen zien waar je eventueel moet bemesten of zaaien. Deze gazonwals kan je ook gebruiken om zaden beter te verdelen zodat de ontkieming en beworteling wordt versneld.

Hoeveel en wanneer gebruik ik een gazonwals?

De beste periode om je gazon te platwalsen is in het voorjaar en dit die je best één keer per jaar. Voor het beste resultaat gebruik je de tuinwals op een licht vochtige gazon.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinwalsen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo