Bouwafvalzak 1500kg met afhaling

PROMO
Dubbele bonuspunten
Kenmerken
Inhoud
1500 kg

Aantal

Breedte
90 cm

Hoogte
1,2 m

Lengte
90 cm

155,-
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze bouwafvalzak is een oersterke zak met een capaciteit van 1 kubieke meter (25 vuilniszakken). In deze zak steek je met gemak 1500kg bouw- en sloopafval. De bouwafvalzak is voorzien van een sluitschort zodat de klant de enige is die er gebruik van kan maken. Via een nationaal ophaalnetwerk zorgt BRN voor ophaling van de zak binnen max. 5 werkdagen.

Wat mag er in?

Steenpuin, bakstenen en beton, grond, zand, piepschuim, bekabeling, groenafval, gyproc (gips, plaaster), glas en isolatie, karton en papier, klein metaal, hout, kunststof en pvc, mortel en cement.

Wat mag er niet in?

Asbest en asbesthoudende producten (vb. Eternit), asfalt en roofing, huishoudelijk afval, zelfontbrandende stoffen, textiel, huishoudapparaten, gevaarlijke stoffen (batterijen, spuitbussen, vloeistoffen, siliconebussen...), chemisch afval (chemicaliën, zuren, basen, oplosmiddelen, beits, verf en verpakking ervan), dierlijk en medisch afval.

Alle kosten (BTW, milieubelasting, ophaalkosten en verwerking) zijn inbegrepen in de prijs.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
1500 kg
Fysieke kenmerken
Aantal
Breedte
90 cm
Hoogte
1,2 m
Lengte
90 cm
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
75 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
110 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
15 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
186001
Leverancierscode
111500
EAN- / barcode
5400620122550

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis