HG oven, grill en barbecue reiniger 0,5l

Merk: HG Hubo-referentie: 48052
Kenmerken
  • Toepassing HG oven, grill & barbecue reiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills, barbecues en ook bakplaten. Het schoonmaken van aangekoekt eten en vet in een oven, grill, barbecue of bakplaat is normaal gesproken een hele klus, maar is vanaf nu eenvoudig te verwijderen met dit product. Voor het reinigen van een combi magnetron adviseren wij HG combi magnetron reiniger.
  • Inwerktijd 5 min
  • Materiaal van doeloppervlak Anders, Gietijzer
  • Volume 0,5 l
  • Gebruiksklaar
Alle kenmerken
8,69
17,38/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De oven-, grill- en barbecuereiniger van HG verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills en barbecues. De werking van het product wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
HG oven, grill & barbecue reiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills, barbecues en ook bakplaten. Het schoonmaken van aangekoekt eten en vet in een oven, grill, barbecue of bakplaat is normaal gesproken een hele klus, maar is vanaf nu eenvoudig te verwijderen met dit product. Voor het reinigen van een combi magnetron adviseren wij HG combi magnetron reiniger.
Inwerktijd
5 min
Materiaal van doeloppervlak
Anders, Gietijzer
Volume
0,5 l
Gebruiksklaar
Schurend
Nee
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,6 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,9 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,523 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
48052
EAN- / barcode
8711577189624
Leverancierscode
138050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.