Keukens Quizzi

   

Thuis in je keuken

De keukens van Quizzi zijn kwaliteitskeukens die je eenvoudig én snel zelf kan plaatsen: de kasten zijn immers al gemonteerd. En dat bespaart je heel wat gepuzzel en ongemak.

Gemak is trouwens niet het enige voordeel van de keukens van Quizzi. Ze zijn ook nog eens betaalbaar en van goede kwaliteit. Je krijgt dus altijd een keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft!

Enorme keuze

Een keuken kiezen in je Hubo-winkel wordt dankzij Quizzi extra leuk. Geen wonder, want de keuze is enorm. Met al die verschillende kleuren, materialen, grepen en opstellingen, vind je altijd de keuken waar je van droomt!

Stel je eigen keuken samen met het tekenprogramma van de keukens van Quizzi. 

Nu 50% korting op je keuken!*

Bij aankoop van een Quizzi-keuken, uit het assortiment aangeboden door Hubo, krijg je momenteel 50% korting!* Op keukentoestellen van Beko geniet je van 15% korting.

* Korting geldig op de kostprijs exclusief sanitair, voorzetplint, handgrepen, elektro en accessoires. Actie enkel geldig voor bestellingen van 16/11/2016 t.e.m. 01/01/2017.

Winnaar "Quizzi: Win uw keuken" 

In oktober organiseerden we opnieuw de actie "Quizzi: Win uw keuken". De gelukkige winnaar was deze keer Katrien Tobac die haar keuken aankocht in Hubo Wuustwezel. Ze won een Quizzi keuken ter waarde van €1795. We wensen haar veel kookplezier in haar nieuwe keuken!

Ontdek de catalogus van de keukens van Quizzi!