Bindmateriaal

Bindmateriaal kopen bij Hubo

Op zoek naar bindmateriaal? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment bindmateriaal van merken zoals Nature, Ubbink, Mack, Giardino en meer. Met ons bindmateriaal maak je eenvoudig planten, bomen of andere dingen vast. Zo zorg je voor extra steun en ben je er zeker van dat het niet wegwaait. Hieronder zetten we de verschillende soorten bindmaterialen voor je op een rijtje.

Welk bindmateriaal kiezen?

Colsonbandjes of kabelbinders

De bekende colsolbandjes of ook wel tie wraps genoemd zijn kunststoffen riempjes. Hierbij kan je het uiteinde van het bandje aan de andere kant door een gleufje halen. Dit wordt heel veel gebruikt om dingen op te hangen. Deze kabelbinders vind je in verschillende kleuren en maten zodat ze niet opvallen. Colsonbandjes zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig weer te verwijderen.

Binddraad

Binddraad is een eenvoudige manier om dingen samen te binden of te bevestigen in je tuin. Deze draad is gemaakt uit geplastificeerd staal. Bij Hub is binddraad in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Gronddoekpennen

Met gronddoekpennen bevestig je eenvoudig je gronddoek. Voor extra gebruiksgemak hebben de pennen verschillende afmetingen. Zo blijft jouw gronddoek zeker goed vast zitten.

Boomband

Bomen zet je snel vast met een boomband. Dit biedt veel steun aan jonge bomen en zorgt het ervoor dat ze recht groeien.

Elastische band

Onze elastische banden met kogelstoppers zorgen er voor dat je op een vlotte en veilige manier windschermen en matten kan vastmaken.

Andere bindmaterialen

Verder hebben we ook nog andere bindmaterialen zoals bevestigingshaken, zakkensluiters, bindbuizen, bindtouwen en nog meer voor je in ons assortiment. Ontdek ze allemaal!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment bindmateriaal. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo