Zwembadonderhoud

Loading...

Alles voor je zwembadonderhoud kopen bij Hubo

Wil jij je zwembad goed onderhouden? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadonderhoud van merken zoals Splash, Intex, Kokido en nog veel meer. We hebben zowel zwembadstofzuigers, voetbaden, chloortabletten, zwembad thermometers, teststrips, zwembadborstels, herstelkitten, waterlijnreinigers en nog veel meer. Hieronder zetten we de verschillende producten om je zwembad te onderhouden voor jou op een rijtje.

Welke zwembad onderhoudsproducten kiezen?

Zwembadstofzuiger

De binnenkant van je zwembad wordt helemaal gereinigd en schoongemaakt dankzij onze zwembadstofzuiger. Deze stofzuiger is speciaal gemaakt om ook nauwkeurig in de hoeken te kunnen stofzuigen. Op deze manier kan je verder genieten van je proper zwembad.

Voetbad

Met een voetbad reinig je heel eenvoudig je voeten voordat je in je zwembad plonst. Zo blijft jouw zwembadwater proper en vermijd je allerlei vuil in je zwembad. Dit handige voetbadje kan je makkelijk voor je zwembad plaatsen.

Chloortabletten

Je zwembad proper houden? Dat kan eenvoudig met chloortabletten. Met deze tabletten onderhoud en desinfecteer je jouw zwembadwater. Het water blijft zo hygiënisch en voorkomt dat algen of andere bacteriën zich in je zwembad kunnen ontwikkelen. Chloortabletten zorgen voor een langdurige werking en zijn gemakkelijk te gebruiken met een vlotter.

Zwembad thermometer

Met een zwembad thermometer zorg je voor de perfecte temperatuur in je zwembad. De temperatuur wordt zowel weergegeven in °C als in °F. Onze zwembad thermometers kunnen drijven of opgehangen worden in je zwembad.

Teststrips zwembad

Teststrips controleren zeer eenvoudig het chloorgehalte en/of pH-waarden van je zwembadwater. Op deze manier weet je perfect welke onderhoudsmiddelen je nodig hebt om de kwaliteit van je zwembadwater te verbeteren. Zo geniet je van altijd helder en bacterievrij water.

Zwembadborstels

Onze zwembadborstels zorgen ervoor dat je jouw zwembad makkelijker kan schoonmaken. Ook vanop een afstand. Zo hebben we schuursponsen, telescopische stelen, muurborstels, onderhoudsdozen en nog veel meer. Met onze zwembadborstels wordt je zwembad onderhouden zeer eenvoudig.

Herstelkit zwembad

Een lek in je zwembad? Met onze herstelkit is dat gaatje weer snel weggewerkt. De liners en lijm zijn ideaal om ook onder water te gebruiken. Maar ook onze plakkers zijn perfect om je zwembad te herstellen.

Waterlijnreiniger

Het water van je zwembad creëert een waterlijn. Om deze lijn goed te ontkalken, te ontsmetten e te reinigen is een waterlijnreiniger zeer geschikt. Zo blijft geen enkele bacterie nog achter en geniet je van een zeer schoon zwembad.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadonderhoud. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo