Zwembadreinigers

Loading...

Zwembadreinigers kopen bij Hubo

Je zwembad optimaal reinigen? Kies kan voor een zwembadreniger. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadreinigers van merken zoals Interline, Intex, Splash, Bestway en nog veel meer. We hebben zowel zandfilterpompen, zwembadstofzuigers, chloortabletten als zwembadrobotten, schepnetten, teststrips en filterpatronen. Zo reinig jij eenvoudig je zwembad. Hieronder zetten we de verschillende reinigers voor zwembaden voor jou op een rijtje.

Welk soort zwembadreiniger kiezen?

Zandfilterpomp

Onze zandfilterpomp geeft algen, schimmels en bacteriën geen kans in je zwembad. Deze filter gebruikt hiervoor zand om de natuurlijke werking van het grondwater na te bootsen. Zo wordt het water van je zwembad snel terug helder en zwemklaar.

Zwembadstofzuiger

Met een zwembadstofzuiger kan je de binnenkant van je zwembad eenvoudig reinigen en schoonmaken. Deze stofzuiger is speciaal gemaakt om ook nauwkeurig in de hoeken te kunnen stofzuigen.

Chloortabletten

Je zwembad proper houden? Dat kan eenvoudig met chloortabletten. Met deze tabletten onderhoud en desinfecteer je jouw zwembadwater. Het water blijft zo hygiënisch en voorkomt dat algen of andere bacteriën zich in je zwembad kunnen ontwikkelen. Chloortabletten zorgen voor een langdurige werking en zijn gemakkelijk te gebruiken met een vlotter.

Zwembadrobot

Een zwembadrobot is een zeer handig hulpmiddel voor het reinigen van zowel de bodem als de randen van je zwembad. Deze robot beschikt over een reinigingsprogramma van ongeveer 2 uur. Op deze manier wordt jouw zwembad zonder enige moeite schoon.

Schepnet zwembad

Met een schepnet houd je eenvoudig het wateroppervlak van je zwembad helder en schoon. Verder beschikken onze schepnetten over een lange steel. Zo haal jij nog gemakkelijker vuil uit het water.

Teststrips zwembad

Teststrips zijn zeer eenvoudig om het chloorgehalte en/of pH-waarden van je zwembadwater te controleren. Op deze manier weet je ook perfect welke onderhoudsmiddelen je nodig hebt om de kwaliteit van je zwembadwater te verbeteren. Zo geniet je van altijd helder en bacterievrij water.

Filterpatroon

Onze filterpatronen houden grof vuil tegen. Hierdoor wordt je water terug proper. Wil je een nauwkeurigere filtering? Kies dan voor een zandfilterpomp. Deze filter houdt niet alleen het vuil tegen maar ook de groei van bacteriën en algen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadreinigers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo