Zwembadverwarming

Loading...

Zwembadverwarming kopen bij Hubo

Wil jij je zwembad verwarmen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadverwarmingen van merken zoals Interline, Intex, Splash en nog veel meer. We hebben zowel warmtepompen, thermometers als verwarming op zonne-energie. Hieronder zetten we de verschillende zwembadverwarmingen voor jou op een rijtje.

Welke zwembadverwarming kiezen?

Warmtepomp zwembad

Onze warmtepompen warmen het water van je zwembad op. Je kan ze veilig installeren en zorgen ervoor dat je ook op koudere temperaturen in je zwembad kan zwemmen. Zo verleng je eenvoudig het zwemseizoen en zwemplezier. Om je warmtepomp te beschermen gebruik je best een warmtepomphoes.

Thermometer zwembad

Met een thermometer weet je elke keer perfect hoe warm of koud het water van je zwembad is. Dit is ook handig in combinatie met een warmtepomp. Onze thermometers leg je eenvoudig in het zwembad en geven zowel de graden Celsius aan als Fahrenheit aan.

Zwembadverwarming op zonne-energie

Doormiddel van een paneel kan je het water van je zwembad opwarmen met zonne-energie. Dit is een eenvoudige manier een warme en aangename water temperatuur te creëren. Onze zwembadverwarming op zonne-energie is makkelijk te installeren en is zeer milieuvriendelijk.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadverwarming. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo