Zwembadpompen

Loading...

Zwembadpompen kopen bij Hubo

Op zoek naar een zwembadpomp voor jouw zwembad? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadpompen van merken zoals Interline, Intex, Splash en nog veel meer. We hebben zowel zandfilterpompen, handpompen, elektrische pompen, voetpompen en filters voor filterbolletjes. Hieronder zetten we de verschillende filterpompen voor zwembaden voor jou op een rijtje.

Welke zwembadpomp kiezen?

Filterpomp zwembad

Zwembadpompen zorgen voor een goede circulatie van het water, filtratie, waterbehandeling en verwarming voor je zwembad. Zo zorgt de filterpomp ervoor dat het water aangezogen wordt en vervolgens weer in het zwembad wordt geduwd. Op deze manier blijft het zwembadwater in beweging.

Handpompen

Handpompen zijn eenvoudig in gebruik door je armkracht te gebruiken. Zo pomp je zonder al te veel moeite je zwembad of andere zwembadaccessoires op. Verder zijn onze handpompen stevig en nemen ze weinig plaats in beslag wanneer je ze opbergt.

Elektrische pompen

Met onze elektrische pompen blaas je zeer eenvoudig je zwembad op. Deze pomp is makkelijk aan te sluiten en eenvoudig in gebruik. Verder kan je deze pomp ook gebruiken voor de opblaasbare figuren in je zwembad.

Voetpompen

Onze voetpomp is zeer gemakkelijk in gebruik en is compact om te zetten. Door met je voet te duwen op de pomp blaas je zo zeer snel je zwembad op. Verder zuigt deze pomp ook je zwembad terug leeg wanneer je deze wil opbergen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadpompen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo