Strooiwagens

Loading...

Strooiwagen kopen bij Hubo

Op zoek naar een strooiwagen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment strooiwagens van merken zoals Gardena, AVR en meer. Een strooiwagen maakt het gras zaaien in je tuin veel gemakkelijker. De strooiwagen kan worden gevuld met strooimateriaal van verschillende groottes zoals mest, zaad, kalk, zand, korrels of zout. Hierdoor kan je jouw strooiwagen het hele jaar door gebruiken voor verschillende doeleinden. Afhankelijk van de tuinklus en de grootte van je tuin kan je kiezen voor strooiwagens met een verschillende draagcapaciteit.

Hoe werkt een strooiwagen?

Als eerste vul je de bak met het grondstof dat je wil strooien. Daarna kan je onze strooiwagen eenvoudig verplaatsen naar een plek waar je wil strooien. Vervolgens zet je de strooibak open waardoor het strooigoed op de ronde schijf onder de bak kan vallen. Verder kan je de strooiwagen eenvoudig vooruit trekken en terwijl wordt het strooigoed gelijkmatig verdeeld.

Welke strooiwagen kiezen?

Bij het kiezen van een strooiwagen is het belangrijk om te kijken naar de inhoud van je strooigoedbak. Zo kies je best een grote strooibak wanneer je een grote oppervlakte wil bestrooien. Heb je een kleine oppervlakte? Dan Kan je kiezen voor een kleine strooiwagen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment strooiwagens. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo