Aanmaakproducten

Loading...

Aanmaakproducten kopen bij Hubo

Op zoek naar aanmaakproducten? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment aanmaakproducten van merken zoals Eres, Forever, Barbecook, FireLand en nog meer. Met dit aanmaakmateriaal kan je eenvoudig je kachel, openhaard of barbecue aansteken. Hieronder zetten we de verschillende soorten aanmaakproducten voor jou op een rijtje.

Welke aanmaakproducten kiezen?

Wat zijn aanmaakblokjes?

Aanmaakblokjes zijn ideaal om makkelijk vuur te maken. De aanmaakblokjes zijn gemaakt van geperst zaagsel en paraffine. Verder worden de aanmaakblokjes meestal gebruikt bij een houtkachel maar ook voor een barbecue of kampvuur zijn deze geschikt. Gebruik aanmaakblokjes gecombineerd met aanmaakhout om probleemloos het vuur in gang te krijgen.

Wat is aanmaakhout?

Gekliefd aanmaakhout is samengesteld uit naaldhout en is zeer geschikt voor houtkachels, inbouwhaarden of open haarden. Gebruik aanmaakhout samen met aanmaakblokjes om probleemloos je vuur en haarden te laten branden. Aanmaakhout werkt het meest efficiënt als je het afwisselend stapelt in de lengte en in de breedte. Zorg verder voor voldoende luchttoevoer en je vuur brandt gegarandeerd snel.

Waarvoor gebruik je een aanmaakvloeistof?

Aanmaakvloeistof gebruik je voor het aanmaken van een openhaard, vuurkorf of barbecue. Verder kan je een aanmaakvloeistof ook gebruiken voor het schoonmaken van kachelruiten. Daarnaast is een aanmaakvloeistof een goed zichtbare gel, wat het gebruik veiliger maakt. Ook bevat een aanmaakvloeistof geen petroleum, wat het risico bij ongewilde inname beperkt. Doordat het gemaakt is van herwinbare grondstoffen is de uitstoot minimaal. Een aanmaakvloeistof kan op basis van bio-ethanol gemaakt zijn.

Wat is een aanmaakgel?

Aanmaakgel is zeer krachtig en is uitstekend geschikt voor het snel op gang krijgen van je barbecue. Maar aanmaakgel kan ook gebruikt worden om je open haard vlot te laten branden. In combinatie met aanmaakhout zorg je ervoor dat je je vuur probleemloos laat branden.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment aanmaakproducten. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer brandstoffen bij Hubo