Elektrische verwarming

Elektrische verwarming kopen bij Hubo

Elektrische verwarming kopen? Elektrische verwarming wordt door de meesten gebruikt als bijverwarming in huis, om een bepaalde kamer of ruimte snel en efficiënt op te warmen. Op momenten dat het nog niet echt koud is buiten maar de badkamer toch een beetje warmer mag aanvoelen of als je een ruimte snel moet opwarmen, is een elektrische bijverwarming een goede keuze.
Bij Hubo hebben we een ruim assortiment elektrische verwarmingstoestellen van merken zoals Eurom, Profile, Prolight, Perel, Honeywell Home, Chacon en nog veel meer. We hebben niet alleen een infrarood verwarming maar ook een thermostaat of olieradiator.

Welke elektrische verwarming kiezen?

Er zijn verschillende soorten elektrische bijverwarmingen zoals een infrarood verwarming, een thermostaat, een convector, een olieradiator, een warmeluchtblazer, een keramische verwarming, een halogeen verwarming en nog meer.
Hieronder zetten we de verschillende soorten elektrische verwarmingen voor jou op een rijtje.

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming

Een infrarood verwarming warmt personen en objecten op in een kamer. Hierdoor voel je meteen de warmte en heb je veel minder energie nodig waardoor je bespaart op je energiekost. Infrarood verwarming is daardoor milieuvriendelijk en goed voor je gezondheid. Infrarood verwarming laat geen droge lucht achter zoals bij sommige andere verwarmingen. Daarnaast brengt een infrarood verwarming ook geen onnodige stofbeweging opgang. De infrarood verwarming is hierdoor ideaal voor mensen met een allergie.

Thermostaten

Met een thermostaat schakel je eenvoudig de gewenste temperatuur in binnenshuis. Er zijn verschillende soorten thermostaten zoals een kamerthermostaat, een radiatorkraan, een aan uit thermostaat, een analoge thermostaat, een digitale kamerthermostaat, een digitale radiatorkraan en nog veel meer. Ontdek alle thermostaten in ons assortiment.

Convectorkachel

Convectoren

Een convector wordt ook wel een convectorkachel genoemd. De lucht bij een convector stroomt langs een warmte-element waardoor de verwarmde lucht opstijgt en plaats maakt voor koudere lucht. Een convectorkachel warmt gelijkmatiger en sneller op. Verder heeft een convector ook een lager energieverbruik dan andere elektrische verwarmingen. Ontdek alle convectoren in ons assortiment.

Olieradiatoren

Een olieradiator bevat olie die door de radiator circuleert en verwarmd wordt. Een olieradiator is ideaal om een ruimte langdurig warm te houden maar warmt traag op. De lucht wordt niet droog, een goede luchtcirculatie blijft behouden en is goed voor je gezondheid. Bovendien is een olieradiator ook zuinig in verbruik. Ontdek al onze olieradiatoren in ons assortiment.

Warmeluchtblazer

Warmeluchtblazers

Een luchtblazer is een klein elektrisch verwarmingstoestel dat warme lucht in een ruimte blaast. Je voelt meteen het effect. Een warmeluchtblazer is zeer geschikt voor kleine ruimtes. Ook zorgt een luchtblazer voor een gelijkmatige spreiding van de warmte. Verder is een warmeluchtblazer ook klein, licht en makkelijk op te bergen. Hubo heeft verschillende warmeluchtblazers voor je in huis. Ontdek ze allemaal!

Keramische verwarming

Keramische verwarming

Een keramische verwarming of keramische kachel is zeer geschikt om werk- en verblijfsplekken te verwarmen. Het keramische element in de kachel wordt verwarmd en verwarmt ook de voorbijkomende luchtstroom. De keramische kachel werkt op een veel lagere temperatuur dan andere elektrische verwarmingen waardoor het risico op verwondingen en brand veel kleiner is en veilig voor kinderen. Verder is een keramische kachel energiezuinig, compact en makkelijk verplaatsbaar mar ook geschikt voor mensen met een allergie.

Halogeen verwarming

Halogeen verwarming

Een halogeen verwarming of halogeenkachel geeft door middel van een gloeidraad warmte aan de lucht af. Voor een korte tijd een ruimte te verwarmen is een halogeenkachel ideaal. Een halogeen kachel warmt snel op maar verbruikt veel stroom t.o.v. andere verwarmingen. Ontdek onze halogeen verwarmingen in ons assortiment.

Advies in het kiezen van elektrische verwarming

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment elektrische verwarmingen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.