Tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen kopen bij Hubo 

Je tuin mooi afbakenen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinafsluitingen van merken zoals Giardino, Gardenas en nog meer. We hebben zowel houten schuttingen, steenkorven, palen, tuinmatten, draadpanelen als hekken en tuinrasters. Onze tuinomheiningen zijn gemaakt uit verschillende materialen zoals: staal, hout, aluminium, bamboe en nog meer. Bij Hubo vind je allerlei tuinschuttingen om je tuin helemaal af te sluiten. Zo kan jij eenvoudig meer privacy in je tuin creëren of je kinderen en huisdieren veilig buiten laten rondlopen.

Verschillende soorten tuinafsluitingen

Tuinschermen

Tuinschermen

Tuinschermen zorgen voor een volledige afsluiting van je tuin. Er zijn verschillende soorten tuinschermen zoals houten schuttingen, heidematten, bamboematten, wilgenmatten, tuinrasters en nog meer in ons assortiment. Ontdek ze allemaal bij Hubo!

Steenkorven en steenvullingen

Steenkorven en steenvullingen

Steenkorven geven je een strakke uitstraling en zijn ideaal voor het afbakenen van parkeerplaatsen of opritten. Verder zijn ze voorzien van een gesloten structuur waardoor ze ook veel privacy bieden in je tuin. Je kan ze eenvoudig vullen met steenvullingen naar jouw wensen. Ontdek alle steenkorven en steenvullingen in ons assortiment.

Palen

Palen

Houten palen en paalhouders zijn ideaal voor de afsluiting van je tuin of wei. Deze kan je perfect gebruiken in combinatie met tuinschermen om meer privacy in je tuin te creëren. Verder hebben onze palen en paalhouders ook een lange levensduur. Zo kan jij zeker minimum 15 jaar genieten in je tuin van een mooie tuinomheining. Ontdek alle palen en paalhouders bij Hubo!

Draadpanelen

Draadpanelen

Draadpanelen zijn zeer stevig en de steunpalen zorgen mee voor een extra stevigheid en veiligheid. Hierdoor vind je deze type afsluiting ook vaak terug rondom bedrijfsterreinen, spoorwegen, enz. Verder zijn onze draadpanelen ook zeer geschikt voor je tuin. Ze zijn niet alleen heel stevig maar laten ook nog veel licht binnen in je tuin. Ontdek de draadpanelen die perfect passen bij jouw tuin.

Hekken

Hekken

Hekken kan je niet alleen gebruiken om je tuin mee af te bakenen maar ook om je dieren te voorzien van een plaats in je tuin. Onze hekken zijn zeer makkelijk te plaatsen en geven een natuurlijke uitstraling. Bij Hubo hebben we verschillende hekken voor jou in ons assortiment.

Poorten

Poorten

Poorten zijn ideaal om een doorgang te creëren naar je tuin en nadien je tuin weer af te sluiten. Onze tuinpoorten zijn niet alleen verkrijgbaar in hout maar ook in staal en aluminium. Ontdek alle poorten en kies degene dat het best bij jouw tuinafsluiting past.

Draadafsluiting

Draadafsluiting 

Draadafsluiting is een zeer populaire afsluiting en herken je aan zijn groene kleur. Er zijn verschillende soorten tuindraden, palen en accessoires voor draadafsluitingen. Ontdek ze allemaal in ons assortiment bij Hubo!

Tuindraad

Tuindraad

Eenvoudig dingen samen binden bevestigen op afspannen? Kies dan voor tuindraden. We hebben verschillende soorten tuindraden zoals prikkeldraad, ijzerdraad, waslijnen, binddraad, platte draden en accessoires. Ontdek alle tuindraden bij Hubo!

Hulp & advies: Welke tuinafsluiting kiezen?

Onze tuinomheiningen zijn ideaal om meer privacy in je tuin te creëren of je kinderen en huisdieren veilig te laten rondlopen in je tuin. Je kan kiezen voor tuinschermen, schuttingen, scheenkorven, palen, tuinmatten, draadpanelen, tuinhekken en nog meer. Maar welke is nu het meest geschikt voor mijn tuin of eigendom? In ons advies artikel welke tuinafsluiting kiezen zetten we alle tuinomheiningen met hun kenmerken voor je op een rijtje. Zo vind jij de ideale afsluiting dat past rondom jouw tuin!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinafsluitingen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Gerelateerde categorieën en producten

Verf en houtbescherming

Bescherm je houten tuinafsluiting met houtbescherming of geef het de verfkleur die je wenst. Ontdek ons ruim assortiment Verf en houtbescherming.

Op zoek naar beton, mortel, zand, grind of andere bouwmaterialen? Bekijk dan zeker ons assortiment metselwerk, cement en beton.

Met ons tuingereedschap en machines ligt jouw tuin er altijd mooi en proper bij. Ontdek ons volledige assortiment.

Tuinconstructies

Een tuinhuis, pergola, serre of tuinopberging zetten? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment tuinconstructies en opberging.