Elektrische grasmaaiers

Elektrische grasmaaier kopen bij Hubo

Op zoek naar een elektrische grasmaaier voor jouw tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment elektrische grasmaaiers van merken zoals Bosch, Powerplus, WOLF-Garten, Gardena en nog veel meer. Onze elektrische maaiers zijn licht, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Deze elektrische grasmachines zijn de meest gangbare grasmaaiers en uiterst geschikt voor kleine en middelgrote gazons. Je kan er zeer eenvoudig je gras mee afrijden zonder moeite. Wil je meer gebruiksgemak? Kies dan voor een zelftrekkend model met opvangbak. De grootte van de opvangbak verschilt van model tot model. Voor kleinere tuinen is een opvangbak van 0-50l voldoende. Voor grotere tuinen kies je best een grotere opvangbak.

Waarom kiezen voor een elektrische grasmaaier?

Onze elektrische grasmaaiers zijn zeer gebruiksvriendelijk en kan je eenvoudig in het stopcontact steken. Is je draad te kort of je stopcontact te ver? Geen nood, dit kan je oplossen door een verlengkabel te gebruiken. Verder zijn elektrische maaiers niet alleen geschikt voor kleine of middelmatige tuinen maar ook voor stadstuinen met veel bochten. Zo maai jij zeer eenvoudig jouw tuin. Elektrische grasmaaiers hebben minder onderhoud nodig waardoor ze betrouwbaarder zijn. Over het algemeen zijn elektrische grasmaaiers goedkoper en milieuvriendelijker dan een grasmaaier op benzine.
Liever een draadloze grasmaaier voor jouw tuin? Bekijk dan zeker ook eens ons assortiment accu grasmaaiers!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment elektrische grasmaaiers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Hulp & advies