Grasmaaier accessoires

Accessoires voor je grasmaaier kopen bij Hubo

Op zoek naar accessoires voor je grasmaaier? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor grasmaaiers van merken zoals Bosch, Gardena, Powerplus, Landxcape, McCulloch, Toolland en nog veel meer. Wij hebben zowel een robotmaaier garage, een opbergtas, begrenzingsdraad, kabels voor je robotmaaier als beschermhoezen voor grasmaaiers en nog veel meer voor jou in ons assortiment. Bij Hubo vind je allerlei kwalitatieve accessoires die je grasmaaier beschermen of zorgen voor een efficiëntere werking.

Welke accessoires voor je grasmaaier kiezen?

Beschermhoezen

Onze beschermhoezen voor grasmaaiers zorgen ervoor dat je grasmaaier goed beschermd is tegen diverse weersomstandigheden. Op deze manier blijft jouw grasmaaier proper en gaat je machine ook langer mee.

Grasmaaierborstels

Met een grasmaaierborstel verwijder je eenvoudig de grasresten van je grasmachine na het maaien. Onze grasmaaierborstels zijn voorzien van een lange houten handgreep waardoor je makkelijk overal aan kan. Zo maak je niet alleen je grasmaaier terug proper maar verleng je ook zijn levensduur.

Opvangbak verticuteermachine

Een opvangbak voor je verticuteermachine vangt je gras, onkruid en mos meteen op na gebruik. Zo hoef je dit zelf niet meer handmatig op te rapen en bespaar je zowel tijd als energie. Onze opvangbakken zijn gemakkelijk in gebruik en zonder gereedschap te monteren. Verder kan je ze ook inklappen zodat je ze makkelijk mee kan nemen en compact kan opbergen.

Accessoires voor robotmaaiers

Garage voor robotmaaiers

De garage voor robotmaaiers biedt je tuinrobot een extra bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden. Zo wordt jouw robotmaaier niet alleen beschermd maar kan hij tegelijkertijd ook opladen. Onze garages voor robotmaaiers zijn gemakkelijk te plaatsen en te installeren in je tuin.

Opbergtas

Met een opbergtas voor robotmaaiers kan je jouw robotmaaier perfect stofvrij opbergen in de winter. Zo blijft je robotmaaier proper en kan je ook alle accessoires mee in de opbergtas steken. Op deze manier kan je langer van je maaier genieten.

Begrenzingsdraad

De begrenzingsdraad geeft aan welk gebied je robotmaaier moet maaien. Zo weet je robotmaaier perfect op welke gedeeltes hij je gras nog niet heeft gemaaid en laat hij vervolgens geen sporen achter. Verder zorgt je robotgrasmaaier er ook voor dat zo het gras overal even hoog blijft.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor grasmaaiers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Hulp & advies