Grasmaaiers

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

De beste grasmaaier voor jouw gazon

Grasmaaier kopen? Bij Hubo kan je terecht voor een ruim assortiment grasmachines van verschillende topmerken: Bosch, Gardena, Powerplus, Wolfgarten, Black & Decker, Toolland,… We hebben een ruim aanbod elektrische grasmaaiers, benzine grasmaaiers, robotmaaiers, accu grasmaaiers en zitmaaiers. De meeste grasmaaiers zijn voorzien van een opvangbak. Een opvangbak zorgt ervoor dat het gemaaide gras mooi verzameld wordt, voor een proper resultaat.  Kies voor een groter gebruiksgemak met een zelf trekkend model.

Ontdek hier de verschillende soorten grasmaaiers:

Elektrische grasmachine

Voor kleine tot middelgrote gazons is een elektrische grasmaaier uiterst geschikt. Bij Hubo heb je keuze uit 30+ modellen! Onze elektrische maaiers zijn licht, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. 

Accu grasmachine

Met een accu grasmaaier heb je alle voordelen van een elektrische grasmaaier en hij is bovendien draadloos! Je bent dus niet beperkt door de lengte van de draad. Let er wel op dat een accu slechts een beperkte werkduur heeft. De accu grasmaaier is daardoor voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote gazons. 

Benzine grasmachine

Benzine grasmaaiers zijn zeer krachtig, draadloos, zelftrekkend en onafhankelijk van stroomvoorziening. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor grotere gazons. 

Ben je minder goed te been of heb je een heel grote tuin? Kies dan voor het comfort van een zitmaaier

Robotmaaier

Met een robotmaaier geniet je van een prachtig onderhouden gazon én meer vrije tijd! Een grasmaaier robot is draadloos en rijdt volledig automatisch het gras af. 

Welke grasmaaier kiezen?

De grootte van jouw gazon en gebruiksgemak zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een grasmaaier. Om jou te helpen bij de keuze van de juiste grasmachine voor jouw tuin, hebben wij een advies-artikel geschreven. Ontdek alle voor- en nadelen per type grasmaaier bij ons tuinadvies: ‘Welke grasmaaier kiezen voor jouw gazon?

Koop je grasmachine bij Hubo

Bestel jouw grasmaaier eenvoudig online of ga naar één van de Hubo winkels!