Grasmaaiers

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Grasmaaier kopen bij Hubo

Op zoek naar een grasmaaier voor jouw tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment grasmaaiers van merken zoals Powerplus, Bosch, Gardena, WOLF-Garten, Black & Decker, Makita en nog veel meer. We hebben een ruim aanbod robotmaaiers, accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers, benzine grasmaaiers en handgrasmaaiers, maar ook allerlei accessoires voor je grasmaaier. De meeste grasmaaiers zijn voorzien van een opvangbak zodat het gemaaide gras eenvoudig en mooi verzameld wordt, voor een proper resultaat. Wil je meer gebruiksgemak? Dan kies je best voor een zelftrekkend model.

Welke grasmaaier kiezen?

Robotmaaiers

Met een robotmaaier geniet je van een prachtig onderhouden gazon én meer vrije tijd! Een grasmaaier robot is draadloos en rijdt volledig automatisch het gras af. 

Accu grasmaaiers

Met een accu grasmaaier heb je alle voordelen van een elektrische grasmaaier en hij is bovendien draadloos! Je bent dus niet beperkt door de lengte van de draad. Let er wel op dat een accu slechts een beperkte werkduur heeft. De accu grasmaaier is daardoor voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote gazons. 

Elektrische grasmaaiers

Voor kleine tot middelgrote gazons is een elektrische grasmaaier uiterst geschikt. Bij Hubo heb je keuze uit 30+ modellen! Onze elektrische maaiers zijn licht, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. 

Benzine grasmaaiers

Benzine grasmaaiers zijn zeer krachtig, draadloos, zelftrekkend en onafhankelijk van stroomvoorziening. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor grotere gazons. 

Handgrasmaaiers

De eenvoudigste manier om je gras af te rijden is met een handgrasmaaier. Deze grasmaaiers wegen licht waardoor je ze eenvoudig kan voorduwen. Dankzij de snijtechniek van de handgrasmachine krijg je altijd een strak resultaat. Onze handgrasmaaiers zijn uiterst geschikt voor kleine gazons.

Accessoires grasmaaiers

Met de juiste accessoires zorg je dat je grasmaaier goed beschermt is en kan je genieten van een langere levensduur. Verschillende accessoires zoals beschermhoezen, grasmaaierborstels, opvangbakken, garages voor robotmaaiers, opbergtassen, begrenzingsdraad en nog veel meer hebben we voor jou in ons assortiment. Ontdek alle accessoires voor grasmaaiers bij Hubo!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment grasmaaiers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Hulp & advies

grasmaaier kiezen

Welke grasmaaier kiezen voor jouw gazon?

Verschillende grasmaaiers hebben we bij Hubo voor jou in ons assortiment. Maar welke past het best bij mijn tuin? Je ontdekt het allemaal in dit adviesartikel.

Hoe je gazon onderhouden?

Om te genieten van een groen gazon is een regelmatig onderhoud nodig. Wij helpen je in dit adviesartikel op weg naar een mooi en gezond gazon het hele jaar door.

Hoe je gazon verticuteren?

Om het hele jaar door te kunnen geniet van een groen en gezond gazon, is verticuteren belangrijk. In dit advies artikel leggen wij je stap voor stap uit hoe je dat doet.

Hoe onkruid bestrijden in je gazon?

Onkruid kan soms een hele plaag zijn in je gazon en kunnen op lange termijn je gras ook serieus beschadigen. Daarom is het belangrijk om tijdig in te grijpen en onkruid in he gazon te bestrijden. Maar hoe doe je dat juist? Je leest er alles over in ons adviesartikel: Hoe onkruid bestrijden in je gazon.